|
Nu esti logat.
Urgent pls ajutati-ma!#1 2009-03-23 18:50:43
Urgent pls ajutati-ma!Buna fetele!Am o mare problema ...mie nu mai venit de 4 luni...am fost la medic mi-a dat niste pastilutze(duphaston) mi-a spus ca dupa ce le iau imi va aparea o sangerare...leam laut...dar nimica...disperata mam dus iar la ea si am intrebat-o ce sa fac si mai zs sa fac un test din nou ... l-am facut a iesit negaitv.... ce se intampla cu mine ea a zis ca e o dereglare hormonala.... daca ati mai intalnit vreun asemenea caz va rog spuneti-mi ce ati facut pop la toata lumea Love is everything!!! Offline #2 2009-03-23 19:05:43
Re: Urgent pls ajutati-ma!mai consulta un medic...vezi ce zice Offline #3 2009-03-23 20:19:04
Re: Urgent pls ajutati-ma!Dupa tratamentul cu duphaston ar fi trebuit sa-ti vina.Cat timp a trecut de la ultima pastiluta?Si cum le-ai luat...una pe zi?Ai chisturi? Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-03-23 20:20:16) Offline #4 2009-03-23 20:25:15
Re: Urgent pls ajutati-ma!Alexutza aceesi problema am avut-o si eu, mi-a dat dr. 10 pastilute de duphaston 1 pe zi si dupa ce le-am terminat mi-a venit la 3 sau 4 zile. Apoi am facut si analize hormonale tot prescrise de medic in urma carora s-a descoperit un deficit de progesteron ptr care am facut tratament 3 luni. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|