|
Nu esti logat.
Test anticonceptionale...#1 2009-03-23 11:21:30
test anticonceptionale...Am inteles ca pentru ca sa stiu ce fel de anticonceptionale sa iau trebuie sa fac un test, care, dupa cate am inteles, nu exista in romania ? Offline #2 2009-03-23 11:22:56
Re: test anticonceptionale...te duci la medic de planing,el iti pune un set de intrebari si dupa aia iti prescrie Ac ca ti se potrivesc.eu nu am auzit de testul asta deocamdata. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-03-23 11:36:06
Re: test anticonceptionale...sau merge la ginecolog sa faca niste analize ....si dupa vezi ceti da doctorul... Offline #4 2009-03-23 11:39:54
Re: test anticonceptionale...nu exista analize care sa-ti spuna ce pastile ti se potrivesc, nici la noi, nici in strainatate Offline #5 2009-03-23 21:36:30
Re: test anticonceptionale...la momentul la care mi-au fost prescrise anticonceptionalele nu am facut nici un fel de analize. am raspuns la un set de intrebari referitoare la istoricul personal si familial si intr-adevar mi s-a cerut sa revin dupa 6 luni cu un set de analize. cam asta a fost... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|