homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa fiu????

#1 2009-03-24 18:38:05

raluk mihaela
Full member
Inregistrat: 2008-10-17

e posibil sa fiu????

fetelor...as avea si io o problema ce nu imi da pace neutral.deci am postat acu o luna aici k iau ac de 6 luni si iar mi'a aparut acel spotting.si mi sa spus sa continui cu aceste ac si luna aceasta sa vad dak mai mai apare...si nu am mai avut nimik de data aceasta...deci ma gandesc k poate a fost o raceala....si din cauza acelor scurgeri bineinteles k nici nu mai stiu knd trebuia sa imi vina.....si acu sa va spun defapt ce problema am....de cateva zile knd am contacte sexuale.....ma doare jos...este o durere k si cum trebuie sa imi vina..asa simt...mi'a spus o prietena kare a facut un avort mai demult k si pe ea o durea la fel pt k era insarcinata....si cum io acu nici nu mai stiu pe ce data trebuie sa imi vina ma km sperie...vreu sa stiu dak intradevar asta e motivul pt care ma doare...e posibil sa fiu.... neutral  sad

#2 2009-03-24 18:40:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: e posibil sa fiu????

sa le luam pe rand
- indiferent de spotting, menstra o sa vina cand trebuie, adica in pauza
- durerea aceea poate fi o anexita sau alta problema, nu ai de ce sa te gandesti la sarcina
- indiferent daca ai avut spotting sau nu, daca ai luat AC corect ai fost protejata

deci mergi la medic daca te mai doare, nu e posibil sa fii insarcinata daca ai luat pastilele corect

#3 2009-03-24 18:43:31

raluk mihaela
Full member
Inregistrat: 2008-10-17

Re: e posibil sa fiu????

pff.....m'am linistit...pastilele oricum le'am luat corect..dar ma gandesc k poate am mai luat vreun medicament sau am facut ceva care sa ii scada efectul...oricum...m'am linistit ..multumesc mult  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.