|
Nu esti logat.
Voi ce ati face in locul meu?-2#20 2009-03-24 18:32:33
Re: voi ce ati face in locul meu?eu nu recomand razbunarea pt fete. trebuie sa fii de otel sa nu te implici sentimental. Ce-nseamna patrie? Offline #21 2009-03-24 19:47:35
Re: voi ce ati face in locul meu?
si eu They can because they think they can. Offline #22 2009-03-24 20:24:25
Re: voi ce ati face in locul meu?Mersi pentru parerile voastre.. apreciez in astfel de momente.. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #23 2009-03-24 23:10:23
Re: voi ce ati face in locul meu?
Se vede că dai un sfat foarte prost, asta-i clar. Fata ?l iubeşte, priveşte subiectul cu o anumită reticenţă, iar tu o pui să răm?nă ?n situaţia asta tristă. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #24 2009-03-24 23:50:46
Re: voi ce ati face in locul meu?Thanks James, n-o sa-ti ignor sfatul, cred ca este cel mai intelept. Oricum, ochii care nu se vad se uita.. sper ca asa va fi si in cazul meu O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-25 01:10:43
Re: voi ce ati face in locul meu?Ştii melodia Come Along? Ei bine, nu-i bună, ?ncearcă varianta specială, Move Along, You Motherfucker! Glumesc! Secretul e să nu te ?nchizi ?n tine. Cere ajutorul celor apropiaţi, ?n care poţi avea ?ncredere şi ignoră sfaturile care nu fac dec?t să-ţi lungească suferinţa. Ştiu c?t de tentată eşti să faci un compromis, ?nsă trebuie să fii tare. Lumea nu ?ncepe cu el şi nici u se termină la el. Dacă nu ai ocupaţie (presupun că eşti studentă, dar nu lucrezi), apucă-te de ceva care-ţi distrage atenţia, care necesită concentrare şi atenţie maximă. Ţi-aş da eu ceva, dar nu aş putea să te plătesc cu nimic. Ultima oara a fost editat de James (2009-03-25 01:13:22) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|