|
Nu esti logat.
Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?-3#39 2009-03-24 23:03:58
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?Noi doi am luptat enorm si am fi mers si pana in panzele albe pt iubirea noastra.Mult am mai suferit amandoi,numai noi stim dar a trecut totul si acum suntem cei mai fericiti ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #40 2009-03-24 23:06:02
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?asta conteaza ...sa sti barem pt ce ai luptat si te-ai chinuit ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #41 2009-03-25 08:10:50
Re: Cat de mult lupti sau ai luptat pentru o relatie?eu n'am luptat decat pt simplu faptul k am vrut sa stam doar noi 2 singurei in garsoniera si s'o expedieze pe sor'sa in alta parte si am obtinut victorie pan la urma ... apoi o confruntare cu ai mei, dar asta pe la inceputul relatiei, la 22 ani ei imi impuneau la 22.00 sa fiu in casa si eu am venit cu argumente k sa ma lase macar pana la miezul noptii free pan la urma ne'am mutat impreuna si suntem super ok Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|