|
Nu esti logat.
Help!!#1 2009-03-24 21:44:01
help!!si eu am o problema...dar nu cred k e vorba de o infectie...pur si simplu am nishte mancarimi ingrozitoare...dar,doar in unele momente ale zilei( mai ales noaptea) ..cat despre scurgere nu e ceva abundent ..sau urat mirositor..e foarte putin si nu are caracteristicele unei scurgeri -infectie ..am citit despre asta ca poate fi din cauza antibioticelor (dar nu folosesc) sau a anticonceptionalelor (pe care le iau de vreo 8 luni) ..sa fie vorba de o candidoza? ..cred k pana la urma o sa ajung sa merg la ginecolog caci mi'e frica .. voi ce ziceti? I can't imagine the night without day..i really can't imagine Me without You... Offline #2 2009-03-24 22:39:54
Re: help!!ceva e acolo dak te mananca nu e ok ...cel mai bine mergi la medic si fara frica k nu iti va face nimik rau ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|