homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alunite- rezultat examen histopatologic

#1 2009-03-25 21:34:57

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Alunite- rezultat examen histopatologic

Stie cineva ce rezulta din acest rezultat:
"Mic fragment cutanat papilomatos continand nev jonctional pigmentar. In derm proliferare fibroblastica reactiva".
Mentionez ca este vorba despre un nev recurent- adica o alunita care a reaparut dupa ce mi-a fost cauterizata odata cu electrocauterul ( deci a reaparut in cicatricea ramasa dupa electrocauterizare). Partea care nu o inteleg eu este este cea cu "proliferarea fibroblastica reactiva". Poate sa fie ceva legat de cicatricea de care vorbeam?

(Morala care se desprinde de aici: daca aveti ceva de care vreti sa scapati - alunita, excrescenta, whatever- NICIODATA nu lasati sa se foloseascca electrocauterul, ci sa solicitati metoda clasica- excizie cu bisturiul. Eu pana la urma tot la asta am ajuns, si in plus m-am ales cu o asteptare de 3 saptamani rezultatul biopsiei, si nici acum cand l-am primit nu-l pricep pe de-a-ntregul...)

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2 2009-03-26 08:39:58

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: Alunite- rezultat examen histopatologic

Cine ti-a facut-o?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.