|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2009-03-25 21:22:51
IntrebareAm si eu o intrebare/curiozitate...prietena mea a nascut acum 3 luni si jumatate si alapteaza bebelushul...este posibil sa ramana insarcinata in aceasta perioada si in viitor cat va continua sa alapteze? Multumesc anticipat. Offline #2 2009-03-26 00:34:54
Re: Intrebareeu din cate stiu,pe perioada alaptarii ovarele nu mai produc ovule si e mai dificil sa se instaleze o sarcina,insa sunt in continuare riscuri de a ramane gravida.pentru a evita o sarcina cel mai sigur e sa foloseasca o metoda contraceptiva.mai asteapta pareri de la celelalte fete.multa sanatate si bucurati-va de bebelus! "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #3 2009-03-26 09:03:04
Re: Intrebareeste posibil sa ramana si daca alapteaza. mai bine alegeti o metoda contraceptiva eficienta Offline #4 2009-03-26 10:32:25
Re: Intrebareasta cu "protectia" oferita de alaptare e un mit de pe vremea bunicii! sa se protejeze eficient pentru ca s-au mai vazut cazuri de sarcina astfel.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2009-03-26 10:33:13
Re: Intrebareas dori un raspuns ,folosesc karissa de 2 ani fara nici o intrerupere si acum am varicela pot sa iau in continuare karissa sau trebuie sa le intrerupt? Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-26 10:46:39
Re: Intrebaremedicul nu ai intrebat? eu zic ca poti lua... acuma nu stiu sigur... mai asteapta pareri de la fete care poate au fost in aceeasi situatie Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|