|
Nu esti logat.
Intrebare..???#1 2009-03-26 08:15:37
intrebare..???am si u o problema: aseara la ora 21 am luat pastila de ac si la ora 24 am avut niste tulburari gastrice (varsturi)...ieri am avut contacte,insa numai unul cu terminare in...as dori sa stiu dak acel contact a fost safe?...stiu k pastila este absorbita de catre organism in 3-4 ore, insa avand in vedere problema mea , credeti ca ar fi recomandat sa ma protejez suplimentar urmat 7 zile??... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #2 2009-03-26 09:01:04
Re: intrebare..???contactele dinainte nu pun probleme. Offline #3 2009-03-26 15:05:54
Re: intrebare..???nu ..nu am mai inlocuit pastila pt k ma gandeam k dak o sa mai am varsaturi o iau degeaba, plus k imi descompletam tableta... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|