homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ar trebui sa fac?

#1 2009-03-27 09:41:31

maria 2020
New member
Inregistrat: 2008-11-21

ce ar trebui sa fac?

buna tuturor, am si eu o problema, sper ca ma puteti ajuta; timp de 3 luni nu mi-a venit menstruatia si luna trecuta am fost la doctor, a zis k am niste chisturi si mi-a dat anticonceptionale, desorelle, nu le-am luat imediat si intamplarea a facut ca la cateva zile dupa control mi-a venit menstruatia, am inceput sa iau anticonceptionalele din prima zi, le-am luat pe toate asa cum trebuia si acum sunt in pauza de 7 zile, sunt in a 5-a zi si tot nu mi-a venit menstruatia, intrebarea e daca nu imi vine, ce fac , dupa pauza incep iar sa iau anticonceptionale????va multumesc de acum pt raspunsuri, pupici smile

viata e frumoasa,  deci sa ne bucuram de ea :-*

#2 2009-03-27 09:48:23

postoleirina
New member
Inregistrat: 2009-01-06

Re: ce ar trebui sa fac?

Menstruatia poate sa vina in orice zi din alea 7 de pauza. Daca nu vine e posibil sa fie o dereglare de la anticonceptionale. Se mai intampla. Daca cumva nu vine nici in urmatoarea pauza at mergi la medic.

#3 2009-03-27 09:56:05

maria 2020
New member
Inregistrat: 2008-11-21

deci sa inteleg k in a 8-a zi iau din nou anticonceptionale? daca iau inseamna k sunt protejata nu?

viata e frumoasa,  deci sa ne bucuram de ea :-*

#4 2009-03-27 10:32:19

postoleirina
New member
Inregistrat: 2009-01-06

Da, in a-8a zi incepit noua folie.Si, Da, esti protejata .

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.