homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Boli pulmonare??

#1 2009-03-22 18:44:40

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

boli pulmonare??

buna ziua!!am si eu o problema care ma nelinisteste si as avea nevoie de un raspuns!!e posibil sa am ceva la plaman daca radiografiile pulmonare indica un interior toracic normal??am facut 3 astfel de raze intr-un an si toate au iesit ok, cu toate acestea am niste dureri uneori insuportabile in zona plamanului drept..e o durere interna, resimtita mai ales dimineata si uneori influentata de respiratie in sensul ca e mai accentuata cand sco aerul!e posibil sa fie o afectiune a plamanului daca la raze iese interioe toracic normal??va ros a imi raspundeti ptr ca sunt ff speriata

#2 2009-03-22 18:54:15

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: boli pulmonare??

poate sa fie un junghi intercostal. daca ai facut radiografie si a vazut-o un pneumolog, stai linistita. plamanii nu dor, iar daca durerea e accentuata pe respiratie e posibil sa fie de la muschi.
dar 3 radiografii intr-un an? care doctor ti-a facut?????? mie nu mi-au facut la plamani ca nu aveam decat 4 luni de cand o facusem pe cea de sea turcica!!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-03-23 19:18:40

be_happy
Platinum member

nu  pot zice nimic despre medic ptr ca eu am insistat la medicul de familie sa primesc astfel de trimiteri si am facut razele la 3 medici pneumologi diferiti...bineinteles acelasi rezultat: interior toracic normal.sper sa fie asa cum zici tu adica sa nu fie nimic la plamani ptr ca am fumat vreo 2 ani destul de multisor si imi e greu sa consider durerile ca provenind din alta parte pentru ca ma doare pana sub piept, adica pana in zona coastelor..

#4 2009-03-27 10:16:17

be_happy
Platinum member

vai doamne!!sunt foarte speriata!!l ce inseamna sa ai ceva accentuat pe plaman?desi rezultatul scris pe ultima radiografie e interior toracic normal, medicul a zis ca e ceva accentuat pe plamanul drept probabil din cauza faptului ca am fost fumatoare!!si totusi va intreb, se poate sa fie in regula plamanul si sa am dureri atat de puternice?ma trezesc in timpul noptii intepenita de durere, iar diminetile sunt ingrozitoare!orice miscare brusca ma termina precum si aerul tras puternic in piept!si am observat ca durerea e insuportabila daca stau culcata pe burta fara niciun fel de perna!!de cateva zile iau arcoxia si ketonal..primele zile am observat o imbunatatire dar azi dimineata iar au revenit durerile.nu mai stiu ce sa fac!!ajutati-ma va rog!!ce medic ar trebui sa ma vada-in afara de cel de familie???ce ar putea fi??

#5 2009-03-27 12:39:37

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

deci plamanii nu dor...e foarte clar!! probabil durerea e de la altceva...exact cum zicea lucia e posibil sa fie vorba de vre-un junghi intercostal...pentru ca plamanii NU DOR ...si-n plus nu te mai radia aiurea la plamani daca vrei sa-i mentii sanatosi cum sunt acum smile ...parerea mea

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.