|
Nu esti logat.
Incurcatura-pastile#1 2009-03-27 11:36:39
incurcatura-pastilesal.am si eu o prietena care ia marvelon28 si cand sa inceapa al 2`lea rnd de pastilute l`a inceput de la celalalt capat,nu de unde indica sagetutza.are ceva? din cate stiu eu toate cele 21 pastilutze mari au aceeasi compozitie...ce face?le continua asa? Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #2 2009-03-27 11:37:42
Re: incurcatura-pastileAtat timp cat nu a luat pastilutele mici,e totul ok. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #3 2009-03-27 11:41:42
Re: incurcatura-pastilems:* Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #4 2009-03-27 14:31:11
Re: incurcatura-pastileau aceeasi compozitie cele mari, deci nu e problema, are dreptate cat. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|