|
Nu esti logat.
Intrebare pt voi..#1 2007-05-25 09:01:33
intrebare pt voi..am folosit loette ...acum iau logest............de vreo 2 luni.mai am 2 zile si termin folia ....dar am ceva secretii maronii.........voi ce ziceti? e spotting?intreb pentru ca la loette in fiecare luna pateam asa...si asta timp de 4-5 luni........de asta am si renuntat la loette.cu logest e ok.....si nu m-am ingrasat..........dar ma gandesc la scurgerile astea.ce or fi.........sunt maronii.....adica nu sangerii.......astept raspuns de la voi.stiu ca am schimbat tipul de hormoni din pastilute..logest e diferit de loette........... ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #2 2007-05-25 09:05:33
Re: intrebare pt voi..Eu zic ca e spotting,chiar daca e maroniu si nu sangeriu,nu cred ca e relevanta culoarea. Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-05-25 09:06:08) Offline #3 2007-05-25 09:21:13© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|