homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphaston si anticonceptionale in acelasi timp ??

#1 2009-03-25 15:11:26

ginaraluca
New member
Inregistrat: 2009-03-25

Duphaston si anticonceptionale in acelasi timp ??

Deoarece am CM foarte dureroase si neregulate mi s-a prescris de catre un medic ginecolog, duphaston timp de 12 zile/3 luni si anticonceptionale timp de 3 luni.
Dupa cate am  citit  duphaston-ul se da la cele care vor bebei.

Rezultatele ecografiei: ovare foliculare cu 7-8 foliculi de 6-8 mm pe fiecare ovar ( ecografia a fost facuta in ziua a 14 a cm, la ovulatie )- nu ar trebui sa existe si un folicul mai "dezvoltat" ?

Recomandare medicului: sa incep sa lucrez la bb caci s-ar putea sa dureze

Are cineva idee de ce mi-a prescris antibebe care impiedica ovulatia si duphaston pt o mai buna ovulatie in acerasi timp?????

#2 2009-03-28 10:47:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Duphaston si anticonceptionale in acelasi timp ??

ginaraluca a scris:

Deoarece am CM foarte dureroase si neregulate mi s-a prescris de catre un medic ginecolog, duphaston timp de 12 zile/3 luni si anticonceptionale timp de 3 luni.
Dupa cate am  citit  duphaston-ul se da la cele care vor bebei.

Rezultatele ecografiei: ovare foliculare cu 7-8 foliculi de 6-8 mm pe fiecare ovar ( ecografia a fost facuta in ziua a 14 a cm, la ovulatie )- nu ar trebui sa existe si un folicul mai "dezvoltat" ?

Recomandare medicului: sa incep sa lucrez la bb caci s-ar putea sa dureze

Are cineva idee de ce mi-a prescris antibebe care impiedica ovulatia si duphaston pt o mai buna ovulatie in acerasi timp?????

duphaston nu e pentru o mai buna ovulatie
si nici nu cred ca ti-a prescris duphaston in acelasi timp cu anticonceptionale ci eventual consecutiv(3 luni duphaston si apoi 3 luni contraceptive...
de ce ti-a facut aceste prescrieri trebuie sa il intrebi pe el ca el stie cum a gindit
de vreme ce zici ca ai ciclul menstrual neregulat ziua a 14-a nu e neaparat ziua ovulatiei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.