|
Nu esti logat.
Care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?#1 2009-03-28 09:59:20
care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?Sora mea in varsta de 32 ani a fost acum 2 luni la ginecoloaga ei la un control de rutina, ea este perfect sanatoasa...Doctora ei a fost foarte surprinsa, mirata, ingrijorata ca i-a AC, a spus ca dupa 30 de ani nu mai ai voie de nici un fel, ca-i risc mare de cancer de col uterin...sora mea a mai luat luna in curs apoi a intrerupt... (nu va mai spun ca acum e gravida si vrea sa dea bebe afara, are deja copil)...acum insa dupa chiuretaj nu stie efectiv ce sa faca, doctorul a sfatuit-o sa-si puna sterilet...va rog din suflet sa-mi raspundeti si mie, vreau sa-i spun daca e bine cum a sfatuit-o medicul, sau daca e cazul sa-l schimbe, sa ceara alta opinie...va multumesc anticipat Offline #2 2009-03-28 11:01:54
Re: care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?sa mearga sa vorbeasca cu un medic de planning Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-03-28 16:01:06
Re: care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?...va multumes din suflet pentru raspuns. Si, da, este perfect sanatoasa, nu a avut nici o problema cu AC pe care le i-a de 10 ani, a intrerupt doar cand a avut copilul. O sa-i spun sa mearga la un planning ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|