homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?

#1 2009-03-28 09:59:20

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?

Sora mea in varsta de 32 ani a fost acum 2 luni la ginecoloaga ei la un control de rutina, ea este perfect sanatoasa...Doctora ei a fost foarte surprinsa, mirata, ingrijorata ca i-a AC, a spus ca dupa 30 de ani nu mai ai voie de nici un fel, ca-i risc mare de cancer de col uterin...sora mea a mai luat luna in curs apoi a intrerupt... (nu va mai spun ca acum e gravida si vrea sa dea bebe afara, are deja copil)...acum insa dupa chiuretaj nu stie efectiv ce sa faca, doctorul a sfatuit-o sa-si puna sterilet...va rog din suflet sa-mi raspundeti si mie, vreau sa-i spun daca e bine cum a sfatuit-o medicul, sau daca e cazul sa-l schimbe, sa ceara alta opinie...va multumesc anticipat

#2 2009-03-28 11:01:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?

sa mearga sa vorbeasca cu un medic de planning
virsta nu e contraindicatie pentru contraceptive.
poti lua anticonceptionale pina intri la menopauza daca nu ai vreo boala care sa contraindice
pun gitul pe taietor pentru adevaruyl celor spuse de mine mai sus...
imi pare nespus de rau pentru patania surorii tale si sunt constienta ca nu a singura care are asa probleme din lipsa de informare corecta si completa...fapt care ma dispera

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-03-28 16:01:06

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?

...va multumes din suflet pentru raspuns. Si, da, este perfect sanatoasa, nu a avut nici o problema cu AC pe care le i-a de 10 ani, a intrerupt doar cand a avut copilul. O sa-i spun sa mearga la un planning ...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » care este varsta max pana la care se pot lua anticonceptionale ?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.