homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu nevoie de ajutor...

#1 2009-03-29 19:37:51

mai
New member
Inregistrat: 2006-09-25

am si eu nevoie de ajutor...

Buna!Am si eu o intrebare,mi-a intarziat ciclul 2 luni grater (ultima data mi-a venit pe 18 ianarie)am fost la ginecolog,m-a consultat mi-a spus ca sarcina este exclusa,si ca s-ar putea sa fie o dereglare hormonala si sa ma duc la un medic endocrinolog,dar pana atunci nu mi-a dat nimic,care sa ma ajute sa-mi vina menstruatia,acum nu stiu ce sa fac,pana sa ma duc la endocrinolog as vrea ceva care sa-mi dea drumul la menstra, sad Stiu ca exista pastile pentru asa ceva ,dar  nu stiu cum se numesc si ce ar  fi bine sa iau,puteti sa ma ajutati cu un sfat,o propunere?multumesc

#2 2009-03-29 19:42:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: am si eu nevoie de ajutor...

ai ciclul regulat? ca daca nu, nu ar trebui sa iti faci griji, mai ales ca ai fost la medic si ti-a spus ca nu e vorba de o sarcina. eu zic sa nu iei nici o pastila, lasa organisul sa-si faca treaba cum ii e mai bine.

bebe V., soarele si luna

#3 2009-03-29 19:49:10

mai
New member

nu,nu il am regulat(imi vine pe fiecare luna,dar nu la aceasi data),doar ca nu mi-a intarziat niciodata atat de mult.Da,dar totusi a intarziat cam mult(nu da semne deloc ca o sa-mi vina,de obicei ma doare burta ,sanii,apar cosuri,dar acum nimic:()Cat sa mai stau?

#4 2009-03-29 20:11:13

mai
New member

ok,multumesc mult,m-am mai linistit,cred ca ar putea fi si de la stres,dar eu am si tiroida,credeti ca si asta ar putea influneta lipsa atat de indelungata a menstrei?

#5 2009-03-29 20:16:12

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

mergi la ginecolog si\sau endocrinolog care te vor trimite sa iti faci niste analize, si dupa, pe baza rezultatelor de la analize, iti vor da tratamentul corespunzator.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-03-29 20:16:28)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2009-03-29 20:22:50

mai
New member

a fost la ginecolog si o colega de-a mea(din aceasi cauza) si ei i s-au prescris niste medicament,mie in  schimb nu mi-a spus nimic medicul ginecolog despre acest lucru,mi-a spus ca s-ar putea sa fie din cauza stresului,sau din motive endocrinologice,acum nu nici nu mai stiu ce sa fac grater sa merg la alt medic ginecolog(desi cea la care am fost este de la o clinica particulara si am auzit ca este foarte buna) sau sa ma duc la endocrinolog?

#7 2009-03-29 20:29:07

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

deocamdata mai asteapta si alte pareri aici, poate stiu fetele mai bine ce e de facut smile dar daca medicul la care ai fost nu ti-a dat nici un medicament inseamna ca nu e nevoie. faci cum crezi ca e mai bine pt linistea ta, dar cu cat te duci la mai multi medici, cu atat vei avea mai multe raspunsuri si cu atat te vor da mai mult peste cap pt ca unul va zice ca nu e nimic, altul sa iei imediat nu stiu ce medicament, altul iti va spune sa te duci la nutritionist lol si asa mai departe.

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.