homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna din nou

#1 2009-03-29 18:52:54

BLondyna
New member
Inregistrat: 2008-11-15

Buna din nou

Buna fetelor.Am mai postat aici pe forum acum catva timp in legatura cu o problema de ciclu.Am un ciclu neregulat in ultima perioada fiind de 45-50 zile iar la jumatatea ciclului am o secretie maronie(cu sange cateodata) care ma tine 6 7 zile.Am mers la ginecolog pentru un control iar D-na doctor a spus ca ar putea fi o infectie.Ecograf nu am facut pentru ca am mers dupa ce a trecut secretia si mi-a zis sa revin daca mai e data urmatoare.Am luat fluomizin iar acum astept pentru ca ar fi cam jumatatea ciclului,adica a 15,16 zi.Voi ce ziceti ar putea fi de la ovulatie? sad pentru ca la doctor nu m-am lamurit.Sau ar putea fi o problema la ovare? v-am pupat  puss

#2 2009-03-30 09:37:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Buna din nou

se poate ca la ovulatie sa apara unele scurgeri maronii, dar ma indoiesc ca ar tine 6-7 zile... mi se pare prea mult.
poate nu ar strica si parerea unui alt ginecolog.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.