|
Nu esti logat.
Parerea voastra#1 2009-03-30 16:59:19
parerea voastraam si eu o problema si vreau sa stiu ce ati facut voi sau cum ati reactiona in acest moment. Offline #2 2009-03-30 17:17:43
Re: parerea voastrauite, mai e aici un topic : Offline #3 2009-03-30 17:19:09
Re: parerea voastrade ce sa-i faci sa se urce pe pereti...incearca altfel,de ex intreab-o pe mama ta dc ea a vb cu mama ei despre asta sau dc i-a zis cum si-a pierdut virginitatea.sau punei situatia ipotetica ori povestestei despre o "prietena" care si-a inceput viata sexual dar inca nu i-a spus mamei ei.si in functie de cum reactioneaza te hotarasti sa-i spui sau nu.anw...yo am cam trecut de asta de acu 2ani juma' si ai mei cred k inca is mica si nevinovata...dc m-ar intreba le-as spune dar asa e parca un acord tacit... Offline #4 2009-03-30 17:19:14
Re: parerea voastratu o cunosti f bine pe mama ta...eu nu i-as spune pt ca ar sta mereu cu grija ca cine stie ce faci...daca tu te protejezi, si ai de unde sa afli info utile ca sa nu se intample lucruri neplacute...e bine.. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #5 2009-03-30 18:10:06
Re: parerea voastraeu sunt de parere ca unele aspecte ale vietii nu se cheama degeaba PERSONALE... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-30 19:01:39
Re: parerea voastra
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2009-03-30 19:45:59
dap... si la mine la fel au tras ei concluzia... am inceput sa dorm la el cate 1-2 nopti pe sapt, dupa care sa lipsesc de'acasa cate'o sapt si in cele din urma ne'am mutat impreuna Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #8 2009-03-30 20:03:10
Re: parerea voastrala mine discutiile pe subiectul asta au loc dar nu au si bineinteles doar cu my mum.. probabil ar vrea sa vorbim si despre asta ca despre toate celelalte, pentru ca ne intelegem grozav, dar totusi pare si ea stinghera vazand ca nu zic nimic pe sleau... ea stie si de pastilute, ca mi le-a recomandat un ginecolog pt piele si nu ca anticonceptionale, glumim despre posibilitatea de ingrasare, stie de efectele secundare and so on... interesant e ca de multe ori, cand ai mei pleaca in weekend la tara, vorbesc cu ea la telefon si-mi zice ea sa-l mai chem pe my guy pe la mine, 'sa stam la un film, ca eu am tot mers la el' tin sa mentionez ca-l cunoaste si-i e drag nu ca mie, clar, dar ii e! Ultima oara a fost editat de dreamaway (2009-03-30 20:11:33) don't wish for things that can easily come true..they will pass faster than other dreams do Offline #9 2009-03-30 20:39:40
Re: parerea voastrakei de preferat sa nu stie nimeni ce faci tu. Offline #10 2009-03-30 21:11:29
Re: parerea voastracand eram in clasa a 9-a am fost cu mama la medicul de familie pt un control, sa vad ce greutate am, inaltime etc. la un moment dat, doctorita mea catre mami "si acum mama va iesi ca sa vorbesc doar cu fata" :f?rv?nad: si m-a intrebat daca mi-am inceput viata sexuala, daca stiu de protectie, din astea si am stiut, pe atunci fiind virgina. cand am iesit din cabinet, o aud pe doctorita zicandu-i mamei " avem o fata mare mare" maica-mea saraca a ramas va dati seama la ce s-a gandit dar nu a spus nimic. apoi am luat-o eu "ce-i mami, ti s-a parut ceva ciudat in ceea ce zise doctorita? stai linistita ca sunt mare, dar nu din acel punct de vedere" si m-a crezut. acum, cand ma mai duc pe la prieten si vede ca sunt mai agitata "sa fiti cuminti" si imi trage o privireee, clar se gandeste la prostii, cu toate astea nici eu nu ii pot zice, desi as vrea. as vrea sa nu o mai mint "ma duc cu prietena X in oras" doar ca sa pot sta mai mult la el dar asta e...unii parinti sunt facuti sa nu afle din gura noastra ca ne-am inceput viata sexuala. e aiurea, dar eu cred ca e vina lor. au pretentia sa ne fie prieteni, dar daca zici ceva nu tocmai bine imediat sar in cap...in felul asta, nu-ti vine de nici o culoare sa le mai zici ceva, mai ales ceva asa intim precum viata sexuala V., soarele si luna Offline #11 2009-03-30 21:16:52
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #12 2009-03-30 21:17:42
Re: parerea voastradaca zici ca sunt mai de moda veche si ca ti-e teama sa nu se schimbe situatia intre voi dupa ce le vei spune mai bine tine pt tine faptul ca ti-ai inceput viata sexuala. nu esti obligata sa le spui daca nu vrei. Offline #13 2009-03-31 00:01:18
Re: parerea voastraEu 20 am si mama tot nu stie.. aici depinde de personalitatea fiecarui tip de parinti.. ai mei stiu ca pur si simplu s-ar dezamagi, si mai bine las lucrurile asa, oricum odata o sa constientizeze ca-s matura. O iubita ideala este una care iti ramane fidela, dar incearca sa fie la fel de fermecatoare ca si cum n-ar fi.. Offline #14 2009-03-31 01:33:21
Re: parerea voastraeu am 19 ani.ai mei nu stiu ca nu mai sunt virgina...cred ca ar turbaa pur si simplu daca ar afla. ma enerveaza...ai mei inca ma considera o copiluta mica. nu prea am voie sa : ma duc acasa la prietenul meu sau sa vina el la mine " de ce trebuie sa te duci al el?? ce, sunteti castoriti?"...imi zice mami. nu am voie sa ma duc undeva cu prietenul meu nici macar pentru o zi,sa nu mai vorbesc de 2-3zile, numai sambata se nimereste sa ajung acasa pe la 2 seara si asta nu ca nu as mai fi stat dar ma suna intruna sa ma duc acasa ca e tarziu, chiar daca ii anuntasem ca o sa ajung mai traziu acasa.in timpul saptamanii nu prea ies pentru ca fac urat amandoi si chiar daca lipsesc o ora jum de acasa cand ajung deja aud aceleasi replici " lasa iesirile si vezi de invatat!!!!". Invatat in sus, invatat in jos desi mereu am avut medii generale tot peste 9.....M-am saturat, sa se gandeasca si ei ca eu evoluez, ma maturizez...doar n'o sa raman copila mica pt totdeuna!...off... Offline #15 2009-03-31 07:59:21
mare dreptate mai ai kata! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2009-03-31 09:57:06Re: parerea voastraEu cred ca majoritatea parintilor stiu, doar ca prefere sa nu spuna nimic, nu vor sa le spuna fetita lor ca nu mai e fata mare . Asta e parerea mea, ei clar stiu, tu nu esti, de ce sa vbesti despre asta? Offline #17 2009-03-31 10:02:58
Re: parerea voastrava rog sa continuati discutia in topicul indicat de heimdall putin mai sus. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|