|
Nu esti logat.
Tinuta de petrecere#1 2007-11-20 19:55:07
tinuta de petrecerefeteleeee..cam peste o saptamana si ceva imi voi sarbatori ziua intr un club...cu niste priteni..cu ubi.. insa cu ce ma imbrac?? ma gandeam ca in prima parte sa fiu asa mai eleganta un pic si apoi sa mi schimb tinuta in ceva mai lejer dar totusi sexi si comod. am tot cautat p net insa nu gasesc site uri care sa arate niste tinute complete. exista asa ceva? vreau sa ma imbrac misto sa ramana si ubi paf! de fapt pt el in mod special fac asta! voi ce parere aveti? Offline #2 2007-11-20 19:57:17
Re: tinuta de petrecereimbraca-te intr-o rochita stil baby doll...sunt f frumoase si se aseaza bine! Offline #3 2007-11-20 21:50:57
Re: tinuta de petreceresau nijte pantaloni pana si o bluzita mai lunga si multata peste fund, cu un decolteu dragut "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2007-11-20 21:53:26
Re: tinuta de petreceresi niste tocuri inalte neaparat Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-11-20 21:55:43
Re: tinuta de petrecerefi sexi da nu vulgara nu decolteu f adanc sau fuste f scurte parerea mea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-20 22:02:56
Re: tinuta de petreceredaaaa..tocuri clar...insa ma gandeam la o rochita tot asa mai fistichie si cu niste cizme negre cu tocu inalt si asa lacuite Ultima oara a fost editat de deea87 (2007-11-20 22:04:47) Offline #7 2007-11-20 22:08:51
Re: tinuta de petreceresexi si comod, hmmm....stii cum era beyonce imbracata la inceputul clipului crazy in love? Nu spun asta neaparat pentru club, dar mi se pare super atragatoare tinuta aceea din pantaloni scurti din jeans si mulati, un tricou alb (no bra), o perche de pantofi rosii cu toc inalt. Plussss desigur parul drept si lung , desfacut... Bronzata f frumos, cu un make up discret...E deadly sexy! E mai mult tinuta de vara... asta e adevarat. Offline #8 2007-11-20 22:25:17
Re: tinuta de petreceresi asta ar merge...off..tre sa incep sa cutreier prin magazine..si pana ma decid sa vedeti comedie Offline #9 2007-11-20 22:54:32
Re: tinuta de petreceredepinde de politica fiecarui club, unii iti pot oferi mai multe posibilitati, treb sa te interesezi.. depinde si unde stai. eu iti dau link pe care il am mai demult sper sa mai fie valabil (m-a batut si pe mine gandul intr-o perioada sa fac ziua in club insa pana la urma tot la munte am fost ) Offline #10 2009-03-31 15:09:26
Re: tinuta de petrecereScriu aici ca sa nu mai fac alt topic special "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #12 2009-03-31 15:17:31
Re: tinuta de petrecerediseara. acum sunt la serviciu si port ciocate "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|