|
Nu esti logat.
E grav?#1 2009-03-30 14:19:19
e grav?Fetelor, am si eu o problema...Mi-au aparut niste bubite(blande) pe piept, pe bratul stang si pe spate si am crezut ca am varsat.Am fost la medic si mi-a zis ca asa ar arata varsatul de vant, dar daca nu ma mananca bubitele inseamna ca nu-i varsat.Problema e ca le am de vreo 4-5 zile...si am tot iesit afara, am facut si baie...Ce s-ar intampla daca ar fi varsat de vant si eu ies afara din casa?E grav? Iubesc si sunt iubita Offline #2 2009-03-30 14:30:21
Re: e grav?s-ar putea sa fie o alergie. ai mancat ceva diferit in ultimele zile? Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-07-22 16:09:23) V., soarele si luna Offline #3 2009-03-30 14:39:28
Re: e grav?Nu stiu ce sa cred...ceva diferit nu am mancat,numai ca am cam exagerat cu cartofii prajiti... Iubesc si sunt iubita Offline #4 2009-03-30 15:07:11
Re: e grav?nu ai pentru ce mai asteapta sa vada si alte fete, poate stie altcineva mai bine ce e cu acele bubite. oricum, daca medicul a spus ca nu e varsat si nici nu ti-a dat vreun tratament ceva, inseamna ca nu e nimic grav. s-ar putea sa fie vreo alergie sau iritatie. V., soarele si luna Offline #5 2009-03-30 18:30:50
Re: e grav?Daca as pune compresii cu ceai de galbelele pe bubitele mai mari mi-ar face bine? Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-30 20:05:15
Re: e grav?s-ar putea ca ceaiul este calmant. poti incerca si cu crema de galbenele. si eu am vreo 3-4 pete pe picioare, destul de maricele, nu ma mananca, nu ma ustura, nimic, dar nici nu trec; le am de o luna deja, dar nu am fost la nici un medic V., soarele si luna Offline #7 2009-03-31 18:13:05
Re: e grav?Azi am fost la medicul de familie si mi-a zis ca am dermatita.Mi-a dat ca tratament claritin-tableta, clorocalcin(sirop) si unguent-flucinolon...Sper sa-mi treaca. Iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|