|
Nu esti logat.
Urgent#1 2007-05-26 22:48:51
urgentmarti am facut un chiuretaj.mi`a spus doctora toate indicatiile.dar si acu mai curge din mine.a spus cineva ca e normal ca asa ma curat.azi am observat k imi curge pieptu.de ce?si tocmai acum cand totu s`a dus?sunt foarte speriata.am plans toata ziua.cine ma lamureste si pe mine?de ce?? Offline #2 2007-05-27 18:03:19
Re: urgentaoleu ce nasol.. imi pare rau, din pacate eu una nu te pot ajuta.. astept parerea fetelor care au trecut prin asta... E un topic asemanator "ma simt distrusa si fara inima".. acolo a mai scris una dintre fete de un avort... dar nu am citit ca ar fi avut ceva asemanator dupa ce l-a facut Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #3 2007-05-27 22:19:16
Re: urgenttre sa iti dea ceva medicamente ca sa ti se opreasca laptele de la sani.........du te la medik si spunei urgent dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|