homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent

#1 2007-05-26 22:48:51

k_v_l
Full member
Inregistrat: 2006-10-11

urgent

marti am facut un chiuretaj.mi`a spus doctora toate indicatiile.dar si acu mai curge din mine.a spus cineva ca e normal ca asa ma curat.azi am observat k imi curge pieptu.de ce?si tocmai acum cand totu s`a dus?sunt foarte speriata.am plans toata ziua.cine ma lamureste si pe mine?de ce??

#2 2007-05-27 18:03:19

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: urgent

aoleu ce nasol.. imi pare rau, din pacate eu una nu te pot ajuta.. astept parerea fetelor care au trecut prin asta... E un topic asemanator "ma simt distrusa si fara inima".. acolo a mai scris una dintre fete de un avort... dar nu am citit ca ar fi avut ceva asemanator dupa ce l-a facut sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#3 2007-05-27 22:19:16

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: urgent

tre sa iti dea ceva medicamente ca sa ti se opreasca laptele de la sani.........du te la medik si spunei urgent

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.