homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie!

#1 2009-04-01 19:00:39

rosetti
New member
Inregistrat: 2009-01-04

Intarziere menstruatie!

Sper ca am postat unde trebuia :f?rbryllad:

Trebuia sa-mi vina menstruatia pe 17 martie (ultima a fost pe 17 februarie), am facut un test de sarcina acum vreo saptamana si ceva si unul astazi, ambele au fost negative. Nu am facut-o neprotejat, am folosit o data sau de doua ori un spermicid, nu a ejaculat inauntru iar eu nu m-am spalat deloc acolo pt.ca l-am folosit seara si am zis sa fiu mai sigura, in rest ne-am protejat cu prezervativ. Luna asta era prima luna in care trebuia sa iau ac  grater

Am luat niste pastilute, mi le-ar recomandat ginecologul mai de mult cand, tot asa, nu-mi venea, Utrogestan...mai am una si gata!

Uneori am dureri ca si atunci cand ar trebui sa-mi vina dar nimic...Ma dor si sanii ingrozitor!

Ce e de facut? :f?rbryllad:

#2 2009-04-01 19:25:30

skumpi
Vizitator

Re: Intarziere menstruatie!

asteapta sa vina...
dak nu...mergi la dr sa`ti dea ceva sa`ti vina... trebuia sa`ti vina de ceva vreme si dak sarcina nu e... nu`ti ramane altceva d facut

#3 2009-04-01 20:28:49

Anca12
Full member
Inregistrat: 2009-02-02

Re: Intarziere menstruatie!

skumpi a scris:

asteapta sa vina...
dak nu...mergi la dr sa`ti dea ceva sa`ti vina... trebuia sa`ti vina de ceva vreme si dak sarcina nu e... nu`ti ramane altceva d facut

Sunt de acord cu skumpi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.