homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare e posibil???

#1 2009-03-31 02:18:49

cristinna
Membru
Inregistrat: 2009-03-31

oare e posibil???

in primul rand vreau sa va spun buna seara
si apoi vreau sa va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt lucrurile stau cam asa ultimul ciclu l-am avut in data de 2 martie si nu a tinut decat 2 zile.....  ieri cand trebuia sa imi vina din nou am avut doar o usoara scurgere maronie care a disparut total in cateva ore  grater  Credeti ca e posibil sa fiu gravida in conditiile in care singurele contacte sexuale in acest an au fost in  21 si 22 martie????? Si daca vreau sa iau din nou anticonceptionale cand ar trebui sa incep noua folie (am facut pauza din ianuarie)??sper ca am postat bine intrebarea si va multumesc frumos pentru rabdare

#2 2009-03-31 08:31:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: oare e posibil???

cristinna a scris:

in primul rand vreau sa va spun buna seara
si apoi vreau sa va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt lucrurile stau cam asa ultimul ciclu l-am avut in data de 2 martie si nu a tinut decat 2 zile.....  ieri cand trebuia sa imi vina din nou am avut doar o usoara scurgere maronie care a disparut total in cateva ore  grater  Credeti ca e posibil sa fiu gravida in conditiile in care singurele contacte sexuale in acest an au fost in  21 si 22 martie????? Si daca vreau sa iau din nou anticonceptionale cand ar trebui sa incep noua folie (am facut pauza din ianuarie)??sper ca am postat bine intrebarea si va multumesc frumos pentru rabdare

Nu spui daca cele 2 contacte au fost protejate sau nu. Daca nu ai folosit prezervativ, risc de sarcina exista. Anticonceptionalele le incepi in prima zi de menstra, ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-03-31 22:17:23

cristinna
Membru

multumesc frumos pentru raspunsuri
intr-adevar cele 2 contacte au fost neprotejate(nu imi vazusem sotul din ianuarie asa ca... rodnar ) in plus eram convinsa ca perioada fertila trecuse deja
oricum voi incepe de azi o noua folie de ac  pentru ca nu imi permit sa mai astept sa vad daca sunt sau nu gravida  sad eu sper ca nu sunt  signof10

#4 2009-03-31 22:40:57

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

eu zic sa mai astepti putin.poate fi doar o intarziere.cel mai bine ar fi sa astepti sa vina ciclul sa poti lua anticonceptionalele.in cazul de esti insarcinata nu e ok sa iei pastilute.ai spuc ca contactele cu risc au fost pe 21 si 22.pentru a face un test de sarcina trebuie sa mai astepti putin.mai multe informatii iti pot da celelalte forumiste.

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#5 2009-04-01 23:47:36

cristinna
Membru

mya_mya a scris:

eu zic sa mai astepti putin.poate fi doar o intarziere.cel mai bine ar fi sa astepti sa vina ciclul sa poti lua anticonceptionalele.in cazul de esti insarcinata nu e ok sa iei pastilute.ai spuc ca contactele cu risc au fost pe 21 si 22.pentru a face un test de sarcina trebuie sa mai astepti putin.mai multe informatii iti pot da celelalte forumiste.

multumesc
teoretic stiu ca trebuie sa mai astept si pentru un test de sarcina si sa vad daca nu cumva este doar o dereglare hormonala
practic, nu mai pot astepta, nu sunt in tara iar tara in care sunt  am inteles ca nu accepta avortul iar la un cabinet particular costa exagerat de mult.....
stiu ca nu e bine sa iau pastile peste sarcina, dar (si ma doare sufletul ca spun asta) momentan nu ne permitem sa avem inca un copil....

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.