homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida

#1 2009-04-01 13:58:39

ericka
New member
Inregistrat: 2008-01-17

candida

am luat postinor2 acum 3 zile si am racit la vezica si iau antibiotic de 2 zile augmentin de 1 g. problema mea este ca pe prospectul la pastinor scrie ca folosirea tratamentelor pt infectii fungice pot impiedica ca postinor sa actioneze  normal...si mie de la antibiotic mia aparut o scurgere alba deansa care ma ustura...care cred ca e candida....ce pot sa fac? ce sa iau? daka folosesc o solutie locala ..sau pot sa iau pastile acum..dupa 5 zile de la postinor? spermatozoid la ginecolog am programare peste 1 sapt si ma ustura tare  sad

Ultima oara a fost editat de ericka (2009-04-01 13:59:59)

sex is a drug! and i like it :>

#2 2009-04-01 15:09:23

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: candida

Dupa 5 zile postinorul s-a absorbit. Dar te sfatuiesc sa nu iei tratament fara sfatul medicului. Poti sa incerci sa pui iaurt in vagin seara, inainte de culcare ca sa ameliorezi simptomele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-04-02 09:46:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

andreea_andy2 a scris:

Dupa 5 zile postinorul s-a absorbit. Dar te sfatuiesc sa nu iei tratament fara sfatul medicului. Poti sa incerci sa pui iaurt in vagin seara, inainte de culcare ca sa ameliorezi simptomele.

iaurt??pentru candida???ce fel de iaurt?si mai am si eu o intrebare...daca nu e tratata muult ce se poate intampla??eu fac destul de des de la antibiotice.si am tratat-o o singura data..acum un an...

#4 2009-04-02 09:59:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Da, iaurt pentru candida. Folosesti iaurt simplu ( cel mai ieftin ) cat mai putin prelucrat. Daca ai iaurt de casa, e perfect. Pui cu o seringa de cinci mililitri in vagin 5 zile la rand. Iaurtul contine lactobacili care combat candida. Daca nu e tratata la timp, candidoza se poate croniciza si, in timp, poate duce la probleme de fertilitate.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.