homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Strapungere de sageata

#1 2009-04-03 19:20:28

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

strapungere de sageata

Buna
S-a confruntat cineva cu o durere ca o strapungere puternica de sageata in vezica la sfarsitul mictiunii(insotita de o senzatie ca inca mai vrei sa...). Perioada- sfarstitul ciclului menstrual- nu stiu daca are vreo legatura dar zic si io..., dupa o raceala puternica, iar nu stiu daca are vreo legatura dar zic...mai e de mentionat ca am luat paracetamol mult timp ca nu mai puteam de racita si med de familie a zis ca nu voteaza cu antibiotic la rosu in gat...). Nu cred sa aibe vreo legatura cu rinichii pentru ca durerea e scurta si numai atunci cand am precizat. Si above all, ce analize ar trebui sa fac? La med de familie mi se pare ciudat/as in cred ca mi-e rusine sa-i povestesc la tel durerea mea.

I love you. Remember. They cannot take it

#2 2009-04-03 19:22:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: strapungere de sageata

O analiza de urina e recomandata. Pare a fi o infectie urinara. Insa numai analiza te poate lamuri cu certitudine ce ai.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-04-03 19:25:30

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: strapungere de sageata

Pai eu cred asa:
- o urocultura
- echografie pelvina la un internist

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.