|
Nu esti logat.
Dilema#1 2009-01-13 21:33:08
DilemaFetelor, am o prietena super buna la care ii place de un anumit tip. Ea are 19 ani, iar el in jur de 25. Nu se cunosc, nu au vorbit niciodata, dar ei ii place foarte tare de el si il intalneste destul de frecvent, dar ea nu stie ce ar trebui sa faca sa-i capteze atentia, o sperie faptul ca e ceva mai mare si nu vrea sa para un copil. Voi ce sugerati? Offline #2 2009-01-13 21:35:23
Re: Dilemapai sa incerce sa faca rostd e id de mess numar de tel ceva ca sa stie si elk de existenta ei si sa il abordeze cumva Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2009-04-03 13:17:50
Re: Dilemasa fie mai tupeista...poate si lui ii place d ea cine stie,cand il vede pe strada sail .aboreze,sa il intrebe eu stiu d o adresa ceva,improvizeaza ea Zambeste celor care te urasc,sa simta ura ta!! Zambeste celor pe care ii iubesti sa simta dragostea ta!! Iar dak vreodata cei pe care ii iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta!! Offline #5 2009-04-04 14:33:49
Re: Dilemasa-si vada de treaba. daca si tipul ar fi interesat de ea atunci sigur ar aborda-o el "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-04 15:25:10
Re: Dilema
de acord Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|