homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauza durerilor de sani?

#1 2009-04-04 23:00:06

Petrica
Membru
Inregistrat: 2009-03-24

Cauza durerilor de sani?

Buna! Incerc sa expun pe scurt situatia in care ma aflu, in speranta ca voi primi de la voi un sfat, o explicatie...
Iau Yasmin cam de 4 luni. Cu doua saptamani si ceva in urma am luat o patila (din prima saptamana de pe folie) cu o intarziere de 11 ore. M-am protejat suplimetar 7 zile. Insa tot la aproximativ 7 zile, am simtit o puternica durere de sani. Si-au marit volumul, au devenit tensionati, sensibili la atingere. Am suspectat o sarcina, am facut doua teste, ambele au avut rezultatul negativ. Durerea de sani inca persista si nu a fost niciodata atat de puternica. Care credeti ca ar fi cauza? Ce ar trebui sa fac?

#2 2009-04-04 23:10:39

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Cauza durerilor de sani?

eu zic sa te duci la un consult, eventual o mamografie..
e normal sa mai doara uneori, dar din cauze specifice... inainte de menstruatie sau.. daca faci exercitii pt tonifierea sanilor, sau exercitii cu mainile ce iti pot da febra musculara.

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-04-04 23:11:37)

hjarta

#3 2009-04-04 23:27:57

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

in primele luni de administrare de ac, apar si dureri la nivelul sanilor, dar deja tu ai 4 luni si zici ca durerile sunt destul de urate.
eu te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie si sa iti dea trimitere la o echografie mamara pt inceput, sa vezi ce ai...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2009-04-05 13:02:50

Petrica
Membru
Inregistrat: 2009-03-24

Multumesc pentru raspunsuri!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.