|
Nu esti logat.
Ciclu cu anticonceptionale inainte de termen#1 2007-05-29 12:52:28
ciclu cu anticonceptionale inainte de termeniau pastile de vreo 2 ani si ceva,am mai facut si pauze,dar luna acasta mi-a venit ieri si trebuia sa-mi vina vineri.eu abia azi am terimnat pastilele.nu am un flux mare,doar niste scurgeri.ar trebui sa-mi fac probleme? Offline #2 2007-05-29 12:54:20
Re: ciclu cu anticonceptionale inainte de termennu trebuoie sa te ingrijorezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-05-29 12:55:49
Re: ciclu cu anticonceptionale inainte de termennu exista posibilitatea sa fiu gravida?am auzit pe cineva ca ar fi ramas chiar daca lua pastile si apoi a dat in septicemie!de aceea sunt foarte ingrijorata? Offline #4 2007-05-29 13:19:01
Re: ciclu cu anticonceptionale inainte de termendana22, nu te lua dupa prostii! sarcina nu duce la septicemie decit daca faci avort ilegal....oricum, daca iei corect contraceptivele nu ramii gravida, doar daca faci greseli exista risc de sarcina....nu exista dupa parerea mea posibilitatea de a fi gravida Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-29 13:27:24
Re: ciclu cu anticonceptionale inainte de termenva multumesc frumos!m-ati linistit. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|