homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament tricomonas barbati

#1 2009-04-02 14:41:23

AlexM
Membru
Inregistrat: 2009-03-31

Tratament tricomonas barbati

Buna ziua,

Prietena mea (mai exact fosta) a fost diagnosticata cu tricomonas. Stiu ca a primit o reteta si trebuia sa urmez si eu acelasi tratament (mai putin niste ovule smile ). Intre timp relatia dintre noi au intervenit alte lucruri la mijloc incat nu mai pot procura reteta de la ea.
Acum intrebarile mele:
1. Se testeaza prezenta tricomonas la barbati? Daca da de ce analiza am nevoie sau in conditiile in care am intretinut relatii sexuale neprotezate cu ea diagnosticul este clar.
2. Poate sa-mi spuna cineva care ar fi tratamentul (din cate stiu sunt doar 2 medicamente) sau ma indrumati la ginecolog.

Va multumesc.

#2 2009-04-02 14:51:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Tratament tricomonas barbati

Te indrumam la dermato-venerolog. Ii spui problema si iti va prescrie el tratament sau te va indruma sa faci analize.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-04-06 12:49:45

AlexM
Membru
Inregistrat: 2009-03-31

Re: Tratament tricomonas barbati

Multumesc pt raspuns.

Imi poate recomanda cineva un medic la care sa merg in Craiova pt problema expusa mai sus?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.