homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata

#1 2009-04-06 15:33:15

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

menstruatie intarziata

Buna, am si eu o problema.. In ianuarie am incetat sa mai iau mycroginon dupa ce am luat 5 ani incontinuu. Atunci mi-a venit ciclul cu intarziere de o saptamana, dar a fost totul ok. Asta a fost a sfarsitul lunii februarie.
Acum problema este ca in martie nu mi-a mai venit deloc si nici acum nu da semne sa imi vina. Mi s-au umflat putin sanii, cateodata ma mai jeneaza un ovar, mi-a crescut pofta de mancare si de dulce prin tavan ca atunci cand imi venea, dar nu am nici o sangerare. Deja intarzie cu peste 3 sapatamani (in jur de 19 martie trebuia sa vina).
Nu am cum sa fiu insarcinata pentru ca nu am avut contacte sexuale lunile acestea, doar petting, la medic m-a programat de abia joia viitoare (lista lunga de asteptare) si nu stiu ce sa fac. Ma jeneaza sanii si ma enerveaza rau pofta exagerata de mancare care in general ma apuca cu 3-4 zile inainte de ciclu, dar acum m-a apucat de 2 saptamani, m-am ingrasat, sunt irascibila dar nu am nici cea mai mica sangerare, nici secretie mai inchisa sau mai abundenta, nimic.
ce sa fac? mersi mult

Ultima oara a fost editat de Puccina (2009-04-06 17:16:52)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2009-04-06 16:42:41

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: menstruatie intarziata

nu prea ai ce sa faci decat sa astepti pana mergi la medic
probabil e vorba de o dereglare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.