|
Nu esti logat.
Contraindicatie pentru anticonceptionale?#1 2007-05-27 23:05:44
contraindicatie pentru anticonceptionale?un nodul la san reprezinta contraindicatie pentru anticonceptionale? in cazul in care raspunsul la intrebare e "da" e ceva temporar, sau un tesut displazic ramane asa intotdeauna, si daca un dezechilibru hormonal existent se remediaza? Offline #2 2007-05-28 13:10:09
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?nodulul la sin nediagnosticat e contraindicatie. mergi deci la medic pentru diagnostic. Daca e benign, si eu cred ca e, nu reprezinta contraindicatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-05-28 20:45:13
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?alcoolul diminueaza efectul contraceptivelor? sau unele mancaruri/ fructe? mi-a zis careva ca a citit ca ceaiul verde poate afecta efectul anticonceptionalelor. e adevarat? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #4 2007-05-28 20:48:03
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?ceaiul verde nu interactioneaza cu ac. nici alcoolul, in cantitati moderate... sucul de grapefruit e destul de periculos, baut in cantitati mari. in rest... poate mai au fetele completari Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-05-28 20:49:36
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?Mai era ceaiul de sunatoare...in rest nu cred ca mai e nimic in afara de medicamente... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-28 21:12:12
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?algocalminul intereactioneaza? doua puncte ics:D Offline #7 2007-05-28 21:15:20
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?nu Nobody home Offline #8 2007-05-28 21:33:08
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?multzam:D doua puncte ics:D Offline #9 2007-05-29 14:54:01
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?offtopic:as vrea si eu sa stiu cum e posibil sa-ti dai seama daca un nodul la san e benign sau malign doar prin pipait? To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #10 2007-05-29 15:31:40
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?nodulul la san benign il poti apuca cand te pipai ,e bine conturat si delimitat sper ca te ajuta cu ceva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-05-30 10:52:54
Re: contraindicatie pentru anticonceptionale?si cel mai adesea doare....oricum, nu tu poti pune diagnosticul, deci nu incerca. Medicul poate iar daca are vreo suspiciune te trimite la investigatii suplimentare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|