homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumerire colpotrophine

#1 2007-07-30 18:45:12

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Nedumerire colpotrophine

Buna fetelor,
Am luat aseara pentru prima data colpotrophine si ustura. Am exocervicita, urmeaza cauterizare. Am citit prospectul si scrie la contraindicatii "foarte rar iritatii". Doctorita e in concediu. Sa mai incerc si azi? Sa renunt? Ce ma sfatuiti? A mai usturat pe cineva?
Multumesc

iubesc+Camelia+Matei

#2 2007-07-30 18:56:29

tomina
Hero member

Re: Nedumerire colpotrophine

multumesc alexia

iubesc+Camelia+Matei

#3 2007-07-31 00:19:32

urahsqbesc
New member
Inregistrat: 2007-07-31

buna!
am vazut mesajul despre colpotrophine
eu am avut timp de 2 ani incercari de a fi dezvirginata de catre iubitul meu pt ca am avut himenul foarte lat si gros si dureri mari
cand am mers la doctor, mi-a recomandat colpotrophine(sa aplic pe himen in fiecare zi ca sa se mai inmoaie) si ca si lubrifiant
(mi-a spus ca se recomanda femeilor care sunt la menopauza si au dureri la penetrare in cazul contactelor sexuale, dar ca ea recomandat crema si pt virgine si a fost ok)
in cele din urma am reusit sa facem dragoste, nu stiu daca neaparat m-a ajutat crema pt ca si el m-a fortat mai tare
de atunci o mai folosim atunci cand nu sunt eu lubrifiata si ma cam deranjeaza la contactul sexual(ii ung penisul cu ea) si 'merge ca uns' smile
nu am vazut pe prospect ce se poate intampla in cazul unei 'supradoze de crema colpotrophine'
dar oare poate sa aiba vreun efect negativ faptul ca o folosim ca si lubrifiant?
precizez ca e mai buna ca si lubrifiant decat lubrifiantul de la love plus si durex
multumesc

#4 2007-07-31 11:35:05

tomina
Hero member

Nu stiu nimic despre crema, eu am incercat ovul. Si pe prospectul pentru ovul spune ca rupe prezervativul.

iubesc+Camelia+Matei

#5 2007-07-31 14:05:46

urahsqbesc
New member
Inregistrat: 2007-07-31

merci pt raspuns alexia si tomina
pe peospectul cremutzei nu scrie nimic de prezervativ

Publicitate

loading...

#6 2007-10-08 22:51:26

vivian
New member
Inregistrat: 2007-08-25

buna! fetelor , totusi cine stie mai multe despre ovule colpotrophine?sunt bune pt lubrifiere, ce scrie totusi in prospect? cine a folosit? cum s-a simtit?recidiveaza rani cumva? multumiri pt cele care vor raspunde

#7 2007-10-09 10:07:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu recidiveaza nici o rana! colpotriphine e un estrogen local, sigur ca e bun pe post de lubrifiant

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-12-22 19:56:00

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

doctoressa a scris:

nu recidiveaza nici o rana! colpotriphine e un estrogen local, sigur ca e bun pe post de lubrifiant

Dar poate vindeca o leziune?
sau altfel spus... ce anume vindeca o leziune de la intrarea in vagin?

#9 2009-04-08 10:57:49

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

daca am probleme cu lubrifierea, dupa tratamentul candidozei, imi pot aplica cateva ovule colpotrophine pt a-mi reveni?

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.