homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

La granita...-2

#20 2009-04-07 22:49:28

skumpi
Vizitator

Re: la granita...

blueeyes a scris:

Eu chiar cred ca am trecut de granita aceea  sad  Nush el ce simte, insa eu sunt convinsa ca din partea mea nu o sa mai fie niciodata asa cum a fost la inceput... M-am plictisit, m-am plafonat...  hmm

Si nu cred ca are legatura "pierderea" respectului cu existenta dragostei - e normal ca din cand in cand sa fie momente in care sa te pierzi din fire si sa-l faci cu ou si cu otet...

blue...niciodata nu o sa mai fie ca la inceput...asa cum nici azi nu va fi ca ieri...si nici ca maine`

e normal sa nu mai fie la inceput...relatiile evolueaza`
dak la inceput simtim acei fluturasi... care noi zicem k e semn de indragosteala lol cand ei d fapt sunt un semn al nesigurantei, nu ? pt ca la inceput n`ai siguraanta de nik ( bine nici pe parcurs 100% ) ... apoi relatia trece la o alta etapa... incepi sa te cunosti mai bine, sa te apropii sufleteste de persoana respectiva, sa te obisnuiesti cu ea... se consolideaza alte aspecte : increderea, respectu, prietenia etc... si tot asa,  trecem d la o faza la alta.

#21 2009-04-07 22:51:43

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

la noi e mult mai bine decat la inceput....parca acum ne descoperim mai mult dupa 6 ani si ceva....nu stiu dc smile

#22 2009-04-07 22:57:56

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nici la noi nu mai e e cum era la inceput insa nici nu as vrea sa fie asa smile relatiile evolueaza, se schimba, noi ne maturizam. eu si cu al meu am trecut prin mai multe etape si fiecare a avut farmecul ei hjarta
cum zice si andru, parca te redescoperi smile

#23 2009-04-07 23:02:09

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am inca fluturasi si tot ce simteam la inceput e la fel... bine, eu am "stiut" de cand am vorbit primele dati cu el ca o sa il iubesc .. poate pt totdeauna smile avem un an si 3 luni impreuna, din care un an de stat impreuna si nici nu poate fi vorba de obisnuita..ne dorim din ce in ce mai mult.

e adevarat ca granita dintre iubire si obisnuinta e fina si usor de trecut .. si parerea mea e ca daca exista iubire de ambele parti , ea nu se transforma in plicitseala si obisnuita

#24 2009-04-07 23:02:51

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Oare numai eu nu simt ca ma "redescopar"?  sad

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#25 2009-04-07 23:11:08

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

blue, eu cred ca tu ai emotii inainte de nunta si ai tendinta sa te analizezi prea mult.. smile

#26 2009-04-07 23:24:15

skumpi
Vizitator

si eu dak e sa ma gandesc la primu an...ohohoo...nu ne`am certat deloc...adika ne mai ciondraneam dar nu stateam suparati mai mult de cateva ore.... faceam sex de 3 ori pe zi...pe noapte  disperat  tot felu d chestii dragutze ... apoi cu timpu am inceput sa ne cunoastem mai bine...sa stim ce ne face placere si ce nu...sa comunicam mai bine... sa ne respectam mai mult... sa privim altfel relatia... nush...o multime d chestii pe care la inceput nu le faci/ nu te gandesti...
pot sa zic ca am crescut si crestem impreuna...ne maturizam impreuna... incet si sigur lol
eu vad iubirea asta ca si o piramida smile dak e cladita bine d la inceput cu toate "ingredientele" de baza sunt sanse mari sa ajungi undeva in varf... dar cu toate astea , pe masura ce evoluezi se subtziaza.... dar asta nu inseamna ca dragostea scade...inseamna a se consolideaza dar dragostea inseamna cu totu altceva la 5 ani decat insemna in primu an... eu asa vad lucrurile smile
e clar ca nu o sa avem parte de dragostea aia care se populeaza in filme... fericiti pana la adanci batranete...sa fim seriosi lol aia d in filme nu merg la srevici, nu au pb cu bani, traiesc intr`o lume perfecta in tp ce noi ne lovim aici de tot felu d chestii

la cate seriale am vazut si eu si filme d dragoste....ohh ce sa spun...visam la marea cu sare...la perfectiunea intruchipata , la tipu ala d barbat perfect, frumos, inteligent, cu simtu umorului si extrem d bun la pat... am realizat intr`un final ca nu e chiar  chiar asa  smile

#27 2009-04-08 08:54:12

blueeyes
Platinum member

ioana_4 a scris:

blue, eu cred ca tu ai emotii inainte de nunta si ai tendinta sa te analizezi prea mult.. smile

Se poate  neutral

patfierbinte      sjuk     

#28 2009-04-08 14:50:02

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sunt de acord cu ultimul post al lui skumpi.
dragostea difera de indragosteala aia de la inceput... cu timpul se instaleaza si alte sentimente care o maturizeaza: respect, incredere, siguranta alaturi de partener, chiar si obisnuinta, si aici ma refer ca te obisnuiesti cu situatia de a-l avea pe EL ca partener, de a-l include in planurile tale, de a te gandi la el etc. asta e o dragoste matura, care da, include si obisnuinta.
dar aceasta obisnuinta e diferita de cea in care stii ca nu-l mai vrei pe omul respectiv, dar ramai cu el de groaza ca altfel va trebui sa cauti pe altcineva, sa cunosti pe altcineva sa treci iar prin tot felul de situatii pana sa gasesti din nou dragostea matura

#29 2009-04-08 20:50:14

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

blueeyes a scris:

nu-ti fa griji..nu esti singura ..ma numar si eu in situatia asta...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#30 2009-04-08 20:53:13

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Joy'n'Happiness a scris:

blueeyes a scris:

nu-ti fa griji..nu esti singura ..ma numar si eu in situatia asta...

si eu am avut perioade de astea,dar trec ... si iar vin...si iar trec...tot asa  hmm

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#31 2009-04-08 21:24:21

blueeyes
Platinum member

Exact! Acum doua luni eram exact la fel - convinsa ca relatia noastra se apropie de moarte, ca nu ne mai iubim, si ca nu-l mai doresc... Atunci cauza a fost soacra-mea neutral
Sper ca si acum exista vrun motiv ascuns pentru care ma stresez. Si sper sa constientizez motivul asta cat mai curand...

patfierbinte      sjuk     

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.