homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ITU & Candida ?!?! Va rog frumos ..

#1 2009-04-09 23:06:21

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

ITU & Candida ?!?! Va rog frumos ..

Povestea mea ..
Vara trecuta .. m-am trezit cu o infectie .. urinam foarte des in prima faza ..dupa vreo 2 saptamani urinam atat de des incat nu mai ieseam din casa .. dar nu prea aveam io idee despre aceste infectii si despre tratament .. faceam bai calde cu ceai de musetel .. si odata m-a lovit o scurgere ..abundenta ..albicioasa .. nu mirosea urat .. m-a tinut vreo 2 sapt. timp in care AM STAT IN CASA si am plans .. de discomfort si durere .. de proasta cu alte cuvinte . Acum n-as mai sta nici macar o clipa .. direct la doctor m-as duce ..dar dehh ..
Asa , si m-a tinut acea 'scurgere' foarte urata .. vreo 2 sapt. dupa 2 sapt nu mai aveam absolut nimic decat niste mici intepaturi si discomfort in timpul actului sexual dar nu am tinut cont nici de alea ..
Dupa vreo 5 luni .. m-am pomenit iar cu o infectie a tractului urinar ..presupun eu ..pentru ca urinam extrem de des si putin si foarte dureros ..plangeam de durere ..
Si m-a luat prietenul meu de mana .. m-a dus la ginecolog .. mi-a luat secretie ..am facut analizele .. dupa ce au fost gata mi-a dat un tratament .. cu ovule ..etc (daca puteti sa-mi spuneti ceva in functie de tratamentul pe care l-am avut spuneti-mi si ma uit pe reteta ca nu-l mai stiu exact) .. ovule ..spalaturi vaginale .. si niste pastilute ..
Am tinut vreo 7 zile tratamentul sau ceva de genul ..
dupa ce am terminat nu mai aveam nimic .. nu m-a mai durut nimic ..imi trecuse totul ..
Acum ..dupa alte 5-6 luni m-am pomenit cu o scurgere identica cu cea de acum aproape un an .. cu aceleasi senzatii de urinare dupa contactele sexuale ..
Dupa ce m-am trezit cu scurgerea asta nesimtita am dat fuga la ginecolog .. am nimerit o proasta sa fiu sincera ..ca in disperarea mea am sunat la toate clinicile catalogate ca fiind 'bune' si mi-am facut o programare cat de repede posibil ..
M-am dus la doctorita dupa 2 zile .. mi-a luat secretie sa-mi faca analiza .. darrrrrr ..
mi-a prescris un tratament cu augmentin si ovule si niste pastile ( 4 luate in doza unica , le zic si pe alea daca va int. lol ) si urma ca in 5 zile sa-mi iau rezultatul analizei ..
In alea 5 zile am luat tratamentul ala prescris fara analize .. si m-am interesat ..si am aflat ca de la antibiotic pot sa fac candida ..si ce credeti ..iau rezultatul si vad .. 'Candida Albicans' ..
Si m-am speriat neutral mai luasem si antibiotic neutral .. si nu m-am mai dus la aia cu rezultatul ca imi era si antipatica si imi daduse si tratament fara sa vada analizele si m-a cam speriat ..
Si de atunci n-am mai facut nimic ..intre timp mi-a venit ciclu ..in momentul de fata mi-a trecut si m-am trezit cu dureri la urinare .. o scurgere un pic cam spre cea care o avusem .. si ...mi-e frica si nu stiu ce sa fac .. daca ma duc la un gineco habar nu am la care si nimeni nu sta sa-mi asculte povestea vietii ..
Sunt satula ..nu mai suport ..si ma tem sa nu pot iesii iar din casa din pricina urinarilor frecvente ..
Daca puteti sa m-ajutati ..un sfat , o parere .. eventual daca vi s-a intamplat si voua ce ati facut ?? ..
Va multumesc frumos fetelor ..

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

#2 2009-04-10 00:14:15

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: ITU & Candida ?!?! Va rog frumos ..

parerea mea e ca nu are legatura una cu alta..si le ai pe amandoua, si trebuie sa le tratezi diferit.
pentru candida nu ai de ce sa ii faci probleme.. toate avem, sau cel putin aproape toate.. insa trebuie tratata, trebuie sa mergi la medic sa iti dea tratament.
se poate face si de la antibiotice, dar si de la muuulte alte lucruri.

hjarta

#3 2009-04-10 09:04:58

pc_cutsa
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-30

Re: ITU & Candida ?!?! Va rog frumos ..

uff sad mersi mult love ..
pusspusspuss

Iubirile neconsumate nu se uita niciodata...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.