homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce am!!!!!!!!!!!!!

#1 2008-06-08 12:00:52

alanina
New member
Inregistrat: 2008-06-08

nu stiu ce am!!!!!!!!!!!!!

Dna Doctor Cristescu,

Va rog lamuriti-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic: mi-au iesit la analize coci gram pozitiv dispusi in diplu;  un medic gineco imi spune ca "e normal" , medicul dermato imi spune ca nu e "neaparat" gonoree!!

Am urmatoarele simptome: urinez des si eu si partenerul meu, fara durere sau arsuri, cu ceva timp in urma am urinat intr-o zi cu sange dar mi s-a intamplat o singur adata, am avut dureri mai ciudate in zona uretrei, odata niste junghiuri f puternice.

Cu vreo 3 ani in urma mi-au iesit pe langa rezultatul de acum: Ureaplasma, Chlamydia, Streptotcoc Beta hemolitic si Toxoplasma!!! ESTE POSIBIL ASA CEVA?  (sunt cu acelasi partner care mi-e si sot cu care eram si atunci, unul dintre noi a avut la momentul respectiv ceva, medicul de atunci imi spusese ca e gonoree si am facut tratament constant atunci pt gonoree atat (Ciprofloxacin, amandoi, macmiror, cervugid, metronidazol, kirin, tratament naturist), ne-am simit bine amandoi destul timp, adica aprope 3 ani) iar acum ma trezesc din nou cu probleme. Nu se pune problema infidelitatii. Iar afirmatiile diferite ale acestor 2 medici de acum ma pun pe ganduri..Am luat tratament gresit atunci?S-a cronicizat?????Ce s-a cronicizat? Vreau sa am copii!!!! Ce ma fac? Acum am reluat toate analizele posibile pt cele mai frecvente BTS si au iesit bune in afara de cocii astia nenorociti!!

Va rog lamuriti-ma si pe mine

Va multumesc,

Alanina

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#2 2008-06-08 16:20:45

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: nu stiu ce am!!!!!!!!!!!!!

gonococul e gram negativ in diplo - la tine vad ca a iesit gram pozitiv

mami de minuni hjarta

#3 2008-06-09 11:23:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cum bine spune eu_vreau, gonococul e gram negativ...
un tratament antibiotic(daca sunt multi cocii astia) va trebui sa faci...
daca insa sunt putini...poate fi si normal cum a zis ginecologul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-06-09 14:50:41

alanina
New member
Inregistrat: 2008-06-08

Multumesc tare mult ca v-ati facut timp sa imi raspundeti!!

Problema e ca si acum 3 ani tot asa mi-au iesit analizele: diplococi gram pozitiv!! Stiu ca gonoreea este gram negativ, de asta va intreb iar medicul gineco de atunci mi-a dat tratament pt gonoree.  Intamplator am vazut analizele unei persoane unde aparea Ureaplasma (++) . Ce insemna acest ++? E posibil sa fie Ureaplasma si la mine? Vad ca pe net spune ca atat Ureaplasma cat si cocii sunt bacterii?! In analize nu imi apare Ureaplasma. Am facut testul si la o clinica f buna din Bucuresti si aici in orasul meu si rezultatele au fost aceleasi: coci gram pozitiv in perechi si lanturi scute relativ frecventi, reactie inflamatorie moderata (relativ frecvente PN). In rest nici urma de altceva.

Va multumesc

alanina

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#5 2008-06-09 15:02:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si ureaplasma si cocii sunt bacterii, da

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-09-25 19:11:17

dondon
Membru
Inregistrat: 2008-09-25

stimata dna doctor
urmare buletinului de diagnostic citologic/bacteriologic frotiu cervico vaginal motivele fiind colpovaginita atrofica am urmatoarele rezulatate fara tratament pana in prezent desi starea mea de sanatate nu este buna:
clasa cII BP
TBS infl
F FRECVENTE PMN
BACTERII
INFLAMATIA
ORGANISME COCI
PREDOMINANTA DE CELULE INTERMEDIARE IN PREZENTA DE POLIMORFONUCLEARE SI COCI DISPUSI IN LANTURI SCURTE
INFLAMATIE NESPECIFICA
la analiza secretiei fara antibiogarma :descuamare abundenta aflux leucocitar redus flora grad II
merg f des la toaleta si am usturimi la urinare si dureri in anus
va rog sa ma sfatuiti ce sa fac
va multumesc

#7 2008-09-26 00:41:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai ai o infectie cu coci...poate nu ar strica si o urocultura caci s ar putea sa ai si o infectie urinara...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-09-26 12:23:06

dondon
Membru
Inregistrat: 2008-09-25

stimata dn doctor
infectia urinara poate determina coci in secretia vaginala?
iar infectia urinara este legata de micxrolitiaza renala pe care o am
in acest caz care este tratamentul ce trtebuie sa fac de unde sa incep?
va multumesc

#9 2008-09-26 13:13:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu...sunt probleme diferite...si un tratament adevat iti va da medicul tau smile

happy with him...inlove with him...puss

#10 2009-04-10 19:55:43

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

alanina a scris:

(Ciprofloxacin, amandoi, macmiror, cervugid, metronidazol, kirin, tratament naturist),

Imi spui te rog ce includea tratamentul naturist?
mercic

I love you. Remember. They cannot take it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.