|
Nu esti logat.
Probleme sau nu?#1 2007-05-27 19:51:35
probleme sau nu?de o luna de zile am renuntat sa iau anticonceptionale, am zis sa mai fac o pauza. nu stiu daca este normal sau nu dar am inceput sa am niste scurgeri galbuie mai tot timpul, mult mai mult decat cum aveam inainte.este ceva neinregula cu mine? Offline #2 2007-05-27 22:15:49
Re: probleme sau nu?mergi la doctor pt o analiza de secretie Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-05-29 22:45:03
Re: probleme sau nu?si as mai avea o intrebare..deci am luat pastile timp de un an si acum am facut pauza, trebuia sa mi se regleze ciclul pana acum sa era doar cand luam pastile pt ca am mia intarziat putin? Offline #4 2007-05-29 22:47:41
Re: probleme sau nu?ciclul e regulat pe perioada in care luai pastilele...daca inainte il aveai neregulat atunci asa va fi si de acum inainte... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-05-30 22:38:39
Re: probleme sau nu?si cam cat timp sa nu mai iau anticonceptionale?adica cat sa dureze pauza spre binele meu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-31 10:19:48
Re: probleme sau nu?spre binele tau puteai sa nici nu faci pauza...nu era necesara...dar daca tu ai ales...pauza poate dura cat vrei tu...o luna,2,3...e alegerea ta...sau daca a fost la recomandarea medicului...cat spune el... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|