homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ASLO

#1 2009-03-11 14:13:49

elle1985
New member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-09-01

ASLO

Tocmai am ridicat rezultatele analizelor si m-a speriat ASLO, care a iesit 400 (valoare de referinta <200). Ce poate fi?
Mi-a mai iesit si birilubina si leucocite in urina, si ca sediment urinar: "frecventa flora microbiana, frecvente celule epiteliale rotunde, 8-10 leucocite/camp microscopic, rari cilindri hialini, placarde de celule epiteliale scuamoase). Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?

#2 2009-03-11 15:09:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: ASLO

sa mergi la medic cu aceste analize
din cate vad ai o infectie urinara si daca nu ma insel ASLO depisteaza infectiile streptococice

#3 2009-04-06 13:11:30

julia_maselutza
Membru
Inregistrat: 2009-04-06

Buna ziua.Am si eu o intrebare pt cei care se pricep.Fetita mea are aproape 10 ani si i-am facut un set de analize in care rezultatul la aslo a fost 249.Ca urmare doctora pediatra mi-a dat sa-i fac Moldamin 3 luni.Citind pe mai multe forumuri, implicit si pe al dumneavoastra diferite discutii pe aceasta tema vreau sa va intreb daca nu este totusi un rezultat mult prea necloncudent si de asemenea mult prea mic pt ca fetitei mele sa-i fie administrat acest tratament?

#4 2009-04-06 18:12:42

cristina elena
New member
Inregistrat: 2009-03-11

Salut! Moldamin nu este un medicament in sine ci mai mult un "vaccin" care actioneaza multa vreme dupa ce el a fost administrat. Ajuta la cresterea imunitatii. Rau nu cred ca i-ar face dar avand in vedere ca se administreaza intramuscular adica numai prin injectie s-ar putea sa o deranjeze putin.

#5 2009-04-11 20:44:37

made
New member
Inregistrat: 2006-07-20

moldaminul este de fapt o penicilina care actioneaza pe o perioda indelungata,deci este un antibiotic..pentru a face moldamin trebuie facut si un exudat faringian pentru a stii despre ce streptococ este vorba,moldaminul nu se face asa doar ca aslo e usor crescut

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.