homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglarile menstruale

#1 2008-09-11 11:07:03

alinaalinutza
New member
Inregistrat: 2008-09-11

dereglarile menstruale

Buna ziua,
Sunt noua pe forumul acesta. Am citit multe lucruri interesante aici, si de aceea as vrea sa va pun si eu cateva intrebari in legatura cu o problema mai veche.

Acum doua luni, am facut o interventie cu laserul din cauza unei cervicite. In urma anlizelor, mi s-a spus ca am contactat chlamydia (sper ca am scris corect big_smile). Am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale, am facut tratament contra chlamydiei, si m-am trezit ca mi s-a dereglat menstruatia. Spre exemplu, luna aceasta a venit cu sase zile mai devreme. Sunt deja in a saptea zi si nu prea are de gand sa se opreasca. Nu este abundent, din contra, sa zicem ca vine cu picatura, dar nu prea inteleg de ce s-a dereglat.
Mentionez, ca inca de la 14 ani(varsta la care mi-a venit menstruatia pentru prima data) am avut dereglari; ba venea prea tarziu, ba venea prea devreme, ba era abundent. As dori sa stiu daca e normal sa tina asa de mult, daca interventia suferita sau tratamentul prescris de medicul ginecolog pot fi una dintre cauze.

Multumesc

#2 2008-09-11 11:11:15

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: dereglarile menstruale

Dupa intreruperea anticonceptionalelor ciclul tau menstrual a devenit asa cum era inainte de pastilute: neregulat. Daca mestra actuala tine mai mult de 10 zile mergi la medic. Nu e normal sa tina atat de mult, chiar daca e redusa cantitativ.

Aaaa... Bine ai venit printre noi.

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2008-09-11 11:11:50)

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-09-11 11:21:02

alinaalinutza
New member

Bina v-am gasit! smile
E clar ca trebuie sa merg la medic...Ideea e ca nici nu stiu in cine sa mai am incredere!Am fost la un cabinet, nu zic dr foarte draguta, dar toate femeile care pleaca de acolo au chlamydia. Am intrebat-o si mi-a zis ca majoritatea tinerelor contacteaza aceasta bacterie. Parca nu prea imi vine sa cred ca toate femeile au chlamydia. Nici nu stiu daca tratamentul pe care mi l-a dat mi-a facut neaparat bine. Cred ca cel mai bine ar fi sa consult si o alta parere.

#4 2008-09-11 11:24:16

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Pai ti-a spus ca ai clamydia fara sa-ti faca testul? Exista un test special pentru clamidya. Nu iese la o simpla analiza de secretie. Daca ti-a pus diagnosticul asta fara test, mergi la alt medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-09-11 11:33:57

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

alinaalinutza a scris:

Bina v-am gasit! smile
E clar ca trebuie sa merg la medic...Ideea e ca nici nu stiu in cine sa mai am incredere!Am fost la un cabinet, nu zic dr foarte draguta, dar toate femeile care pleaca de acolo au chlamydia. Am intrebat-o si mi-a zis ca majoritatea tinerelor contacteaza aceasta bacterie. Parca nu prea imi vine sa cred ca toate femeile au chlamydia. Nici nu stiu daca tratamentul pe care mi l-a dat mi-a facut neaparat bine. Cred ca cel mai bine ar fi sa consult si o alta parere.

:f?rv?nad:

pai inseaamna ca al ei cabinet e infectat cu chlamydia, deca toate fetele au asa ceva, nu se poate alinaaalinutza, nu au toti tinerii asa ceva, si vb lui andreea_andy se face un test prin care ti se depisteaza prezenta chlamydiei, o simpla parere nu te ajuta cu nimic.

Pai cred ca ai chlamydia , pt ca esti tanara................ deci no way. mergi si consulta si alt medic smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-09-11 11:40:51

alinaalinutza
New member

Pai mi-am facut analizele de doua ori. Si de 2 ori a iesit pozitiva. Am zis ca poate sunt eu asa. dar au mai fost 2 prietene si le-a aplicat acelasi tratament. Treaba e ca pentru aceste analize am platit in jur de 3 milioane (ambele).

Anyway, trebuie sa mai consult si alte pareri ca parca nu-mi miroase a bine.

#7 2009-04-10 23:01:36

iuliageorgette
New member
Inregistrat: 2009-03-21

buna..smile
am si eu o problema...si sper sa fi ales corect sectiunea..de 2 luni imi vine ciclul foarte dereglat....adik..prima data mi.a venit la data la care trebuia...si m.a tinut 3 zile...apoi mi.a mai venit peste ink multe zile..mai cu precizie luna urmatoare..mi.a intarziat vreo 3 zile..si mi`a venit insa m.a tinut doar 2 zile..poate oare anotimpul sa influenteze menstruatia?sau care ar fi alte cauze?...sunt ingrijorata...am 17 ani...neutral dak mha poate ajuta cnva...va rogg !

#8 2009-04-11 11:29:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ai avut contacte cu risc in ultima perioada?

happy with him...inlove with him...puss

#9 2009-04-11 21:33:36

iuliageorgette
New member
Inregistrat: 2009-03-21

pai..am avut p 25 ianuarie,protejat insa...si mi.a venit in februarie absolut normal...apoi in martie si acum in aprilie...mi.a venit mai putin...bineinteles k mi.am facut test de sarcina..si mi.a iesit negativ fara niciun dubiu..insa nu mai stiu p ce sa dau vina pentru ca imi vine putin..adik nu intarzie..am aceleasi simptome..dar nuj:-s..voi ec ziceti?

#10 2009-04-11 23:00:43

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu zic ca si stresul si multi alti factori influienteaza menstra. daca vine, e f bine, nu sunt probleme. si intarizerile din cate am obs in postul tau de mai sus nu sunt  mari.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.