|
Nu esti logat.
Continuitatea pastilelor de contraceptie#1 2007-05-30 13:02:26
Continuitatea pastilelor de contraceptieBuna ziua.. sunt noua pe aici si.. as avea o simpla intrebare. Eu folosesc Marvelor 28 de cca 1 an. Luna asta, pentru a nu imi mai veni ciclul, am continuat sa iau pastilele mari din a doua folie. Este bine? Adika am sarit peste cele 7 pastilutze mici, luand direct pastila normala.... Va rog... dati`mi un raspuns... Offline #2 2007-05-30 13:18:03
Re: Continuitatea pastilelor de contraceptieDa...ai procedat bine... Offline #3 2007-05-30 18:00:56
Re: Continuitatea pastilelor de contraceptieBuna tuturor, sunt si eu amatoare... la inceput nici nu stiam ca exista astfel de forumuri, dar acum k am aflat ma bucur!! Am inceput si eu tratament anticonceptional de curand, si bineinteles am unele intrebari... Am fost la planing familiar si miau dat gratuit 6 folii Marvelon 28. d-na doctor de acolo a zis ca va trebui sa le iau continuu 6 luni....in caz contrat apar chisturi pe ovar... e adevarat? pot intr-o zi din aceste luni sa raman insarcinata? sau dupa ce le gat daca nu mai vreau sa iau are ceva?.... Offline #4 2007-05-30 18:22:30
Re: Continuitatea pastilelor de contraceptiela prima intrebare nu stiu sa-ti raspund. Nobody home Offline #5 2007-05-31 12:43:46
Re: Continuitatea pastilelor de contraceptiesau steriletul....in orice caz nu metode naturale gen coit intrerupt sau calendar. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-31 15:01:03
Re: Continuitatea pastilelor de contraceptiemultumesc.... deci daca le iau corect, nici o problema? Offline #7 2007-05-31 15:01:24
Re: Continuitatea pastilelor de contraceptieexact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|