|
Nu esti logat.
Gelozia asta..#1 2009-04-13 00:31:58
gelozia asta..buna fetelor...sper k nu mai e vreun topic asa... voi cum sunteti ? exista vreo meteoda de a stapani gelozia? am distrus rel din cauza asta...sunt geloasa pana si pe pe prietene din copialarie care spun buna, colege de facultate mai ales daca vine vorba de vreun suc cu prieteni si prietene...incerc s ma abtin da imi vin in cap tot felu de scenarii..chiar am o problema...deja am ajuns la capat cu gelozia asta extreme cum s fac help:(( Offline #2 2009-04-13 00:42:53
Re: gelozia asta..in primu rand e f bine ca constientizezi ca ai o problema si ca problema ta deja a facut prea mult rau... asta e primu pas` #4 2009-04-13 00:48:55
Re: gelozia asta..stiu k e o problema.... nu cred k mi-a dat motive...fac atat d urat k si eu ma intreb cum am putut reactiona asa a 2a zi..acum ma gandesc vine 1 mai se duce la mare eu nu pot s ma duc cu el si iar ma stresez si ma gandesc ce face daca ma insala...doamne:| ce chin:|numai gandu asta k m-ar putea insela ma face sa ma umplu de nervi Offline #5 2009-04-13 09:25:17
Re: gelozia asta..eu zic sa cauti sa urmezi sfatul dat de skumpi. Gelozia asta e o mare belea pe capul omului, te poate terimina psihic daca nu-i gasesti leacul. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-13 22:35:53
Re: gelozia asta..
....deci nu ai incredere in el...ar trebui sa te controlezi daca nu vrei sa ramai singura.cine suporta un monument de gelozie alaturi?eu una NU,si sunt convinsa k multi sunt de ace3asi parere!! Offline #7 2009-04-13 23:26:37
Re: gelozia asta..Mutati discutia la topicul de mai sus, topic inchis. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|