|
Nu esti logat.
Ce le ascundem iubitilor?-6#96 2009-03-11 13:42:38
Re: ce le ascundem iubitilor?Uite, un exemplu bun. ^ Ultima oara a fost editat de James (2009-03-11 13:43:57) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #97 2009-03-11 13:51:11
Re: ce le ascundem iubitilor?Baiatul trebuie sa stie totul este si parerea mea. Daca nu, va simti mereu ca ceva sta nemarturisit, iar senzatia asta prelungita in timp cred ca va duce la o pierdere a increderii baiatului in noi si deci o probabila despartire. Daca am spune toate ce gandim baiatului nu cred ca ar mai fi aici atatea persoane cerand sfaturi legate de relatia aflata in cumpana. Goodnight moon Offline #98 2009-03-11 13:52:20
Re: ce le ascundem iubitilor?si eu am facut exact ca ella. care e farmecul daca ii arati tot ce stii din prima seara? dupa scurt timp, poate deveni o rutina.sau poate sa nu devina.asta nu ai de unde sa stii. dar partenerul va fi mult mai surprins daca tu,dupa jumatate de an..ii arati ca stii o tehnica noua (nu neaparat mai excitanta, sau mai placuta ca alta, dar una noua.), el va fi surprins iar surprizele de genu sunt placute. Come play my game. Offline #99 2009-03-11 13:53:32
Re: ce le ascundem iubitilor?Finesse, forumul ăsta e ca şi cum ai avea o discuţie cu fetele. Una e să te destrăbălezi virtual şi alta e să discuţi, ca-ntre fete. Adică, e ok, at?t timp c?t nu spui lucruri care ştii că l-ar deranja. Nu ?i ascunzi nimic, doar că nu-i spui tot ce faci. Ultima oara a fost editat de James (2009-03-11 13:54:07) Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #100 2009-03-11 13:57:34
Re: ce le ascundem iubitilor?
Faza e că atunci c?nd ştii să faci ceva ce-ţi place, ai cu cine, ai unde... de ce să nu o faci? Nu ştiu dacă sunt pe aici şi tipe care preferă să nu facă oral doar ca să nu fie considerate curve, ?n relaţia lor serioasă (dar au făcut cu alţii, ?n relaţii de scurtă durată), ?nsă am ?nt?lnit aşa ceva. De obicei alea care fac sunt mai sincere şi mai ?cuminţi? dec?t alea care se lasă greu sau nu o fac (am avut relaţii care au ?nceput cu sex de la prima ?nt?lnire şi au fost mai trainice şi mai pline de respect şi sinceritate dec?t alea cu rutina primului sărut, primei ?mbrăţişări...). Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline Publicitateloading...
#101 2009-03-11 13:58:09
Exact Offline #102 2009-03-11 16:28:43
si uite ca am ajuns la ceea ce ma refeream.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #103 2009-03-11 16:37:55
Re: ce le ascundem iubitilor?n-am nimic de ascuns...da chiar nimic, jur! Offline #104 2009-04-14 14:40:54
Re: ce le ascundem iubitilor?eu ii ascund teama mea de a ramane insarcinata , desi iau anticonceptionale corect... ii mai ascund si faptul ca ma uit la o telenovela (considera lucrul asta amuzant) cuc. Offline #105 2009-04-14 16:30:13Re: ce le ascundem iubitilor?
Hai mai, ca si eu sunt aici, si sunt cu un danez si serios, chiar nu sunt atat de ciudati pe cat par. Plus ca sunt incredibil de atenti si dulci. Nu stiu daca e regula, dar pe cate am auzit asa au zis de ei. Dar poate cine stie,s utn doar cateva exceptii. Oricum clar nu sunt la fel de calzi ca romanii ca noh, nu au sange latin, dar compenseaza cu altele Offline #106 2009-04-14 16:58:34
Re: ce le ascundem iubitilor?multe... dar nu din cauza ca am vrut asta, ci din cauza ca el nu ar fi reactionat ca un om normal. mai tarziu a aflat si singur si a facut un taraboi conform asteptarilor mele. despartiri... show-uri mari Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #107 2009-04-14 16:59:48
Re: ce le ascundem iubitilor?totul sau nimic...depinde Offline #108 2009-04-14 19:10:16
Re: ce le ascundem iubitilor?cat am cheltuit ieri pe niste haine. nu ar fi problema, dar ma plang ca mi s-a terminat salariul, iar eu ce fac? imprumut la el si ii dau pe haine Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|