homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare-2

#20 2009-04-14 16:06:54

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: intrebare

delicate, nu stiu zau, de ce nu intrebi un medic sau pe cel care ti`a dat info despre crema asta?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#21 2009-04-15 01:23:25

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: intrebare

m-am lamurit...crema despre care vb ginecologul este o crema cauterizanta pentru "granulele" de papiloma pe care le am la intrarea in vagin. Este o crema care se aplica pe ele si le arde in jumatate de ora. In urma unui control ginecologic, dr. mi-a spus ca am si o rana,  rana e din nastere, si e foarte mica...nu recomanda cauterizare...probabil am sa incerc ceva tratament naturist.

p.s. :prietenul meu are la baza varfului penisului niste bubite albe mici...mie in analizele de la gine mi-au iesit "urme" de candida... e posibil sa existe vreo legatura? am luat de la el? am mai citit pe internet ca acele bubite ar fi cauzate de transpiratie, colesterol...
si as mai avea o intrebare...maine am programare la ginecolog...dar m-am programat doar pentru a pune niste intrebari....e ok asa? nu stiam cum sa procedez ca sa intreb, mi s-a parut nepotrivit sa o intreb pe doctorita la telefon....voi plati consultatie daca doar intreb cateva chestii?

Ultima oara a fost editat de DelicateDesire (2009-04-15 11:00:49)

Carpe Diem!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.