homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un mic sfat

#1 2007-06-01 11:34:03

nokkia
New member
Inregistrat: 2007-01-27

un mic sfat

buna ziua
aseara m-a prins o ploaie zdravana..sad si m-am trezit astazi dimineata cu o durere jos si cu o puternica senzatie de urinare care revine frecvent cu toate ca nu urinez mai nimik..deci am prins o raceala...am si dureri de spate...problema este ca eu iau antibebe yasmin si aseara am avut un contact sexual si ma intrebam daca astazi pot sa iau antibiotic neoxazol..adik daca cumva diminueaza efectul  pastilutei  luata aseara..
va mulumesc

#2 2007-06-01 11:43:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: un mic sfat

poti sa iei

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-06-01 11:45:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nokkia, neoxazol nu se ia o pastila si gata....va trebui sa faci tratament cum se cuvine daca te apuci. cu contactul sexual de ieri nu ai de ce sa iti faci griji, insa pe toata durata tratamentului cu antibiotic plus 7 zile dupa, protectie suplimentara

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-06-01 11:47:02

nokkia
New member
Inregistrat: 2007-01-27

multumesc mult de tot..!
o zi buna!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.