|
Nu esti logat.
Mesaj pentru doctoressa#1 2009-04-06 15:38:50
mesaj pentru doctoressaam si eu o problema......am facut o mare prostie si anume pe 10 martie dimineata am avut contac sexual neprotejat dar fara ejaculare in interior,la 6 ore am luat postior iar apoi la 12 a doua pastila, pe data de 10 seara; pe data de 12 am avut iar contact sexula si s-a rupt prezervativul, pe 13 am luat iar postinor, normal ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia pe 29 si nu a venit....am facut 2 teste de sarcina dupa 3 saptamani adik pe 3 aprilie, si au iesit negative, am fost la medik si a zis sa astept, intre timp pe 26 am avut iarasi contact sexual neprotejat dar fara ejaculare de niciun fel, adik ne-am oprit inainte de a se ajunge la ejaculare si nu am mai luat pastile.......intrebarea mea este cat ar trebui sa astept sau daca tre sa iau ceva tratament, mediul meu zice k nu trebuie decat sa astept..... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #2 2009-04-06 16:42:42
Re: mesaj pentru doctoressaiti intarzaie din cauza postiorului .. ai luat 2 intr-o luna nu e bine , ai bagat o doza mare de hormoni in tine intr-o singura luna Offline #3 2009-04-06 22:21:46
Re: mesaj pentru doctoressamerci pentru raspuns papushika Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-04-06 22:22:17) Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #4 2009-04-07 14:28:59
Re: mesaj pentru doctoressacu placere stai linistita o sa-ti vina (mai ales ca nu o fost ejaculare in interior), si o colega a luat tot asha postinol de 2 ori intr-o luna si nu a ramas. nu stiu daca se socoteste din momentu care ai luat pastila stiu numa ca intarzaie menstruatia Offline #5 2009-04-10 08:41:37
Re: mesaj pentru doctoressapur si simplu sunt aproape 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia si nu mai pot....pana acum ma durea burta, sanii, dar acum nu mai am nicio simptoma.....chiar nush ce sa mai fac...saptamana viitoare trebuie sa merg dupa rezultat la testul papa nicolau si vreau sa vad ce zice atunci doctorita mea....ma intreb nu este un medicament ceva, ca sa iau.....???? Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-04-10 08:46:42
Re: mesaj pentru doctoressaMedicamente exista. Insa nu te sfatuiesc sa iei nimic fara recomandarea medicului. Mai asteapta pana ajungi la medic. El este cel mai in masura sa te ajute. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-04-10 14:28:28
Re: mesaj pentru doctoressaam fost si mi-a zis sa astept..sa am rabdare....dar tot mi-e teama....am facut 2 teste si au iesit negative amandoua,unul l-am facut seara si unul dimineata...(aveam 3 sapt de la contactul sexual, si tot 3 sapt de cand luasem postinoradik 10-13 martie).....dar pe 26martie am avut iar contact sexual neprotejat dar fara ejaculare deoarece ne-am oprit k stiam pt k nu e bine....exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata atunci de la lichidul seminal,deoarce postinor nu am mai luat....dar mentionez k nu a fost ejaculare atunci...iar cand am facut testele aveam doar o saptamana de la contactul sexual fara ejaculare..exista posibilitatea sa nu-l fi detectat testul...am facut testul sure chek k am auzit k este cel mai bun....dupa cat timp se poate face un test de la contactul sexual???va rog raspundeti-mi.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #8 2009-04-10 14:54:54
Re: mesaj pentru doctoressatestul de sarcina e relevant la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la 7 zile de la intarzierea menstruatiei. Offline #9 2009-04-10 17:18:11
Re: mesaj pentru doctoressams de raspuns...stiu ca cel dupa 3 saptamani este relevant, dar daca a existat acel contact pe 26 exista posibilitatea k testul sa nu-l fi detectat pt k aveam 7 zile de la contactul sexual neprotejat si 5 zile de intarziere...dar atunci nu a ejaculat delok nici in mine nici la exterior....dar cred k lichid seminal e posibil sa fi curs nush sigur...de obicei lichidul seminal este eliminat inainte de ejaculare,dar daca nu a fost ejaculare....!!???!!!nush ce sa mai fac...cred k maine dim mai fac un test de sarcina k am 16 zile de la contactul sexual si 13 zile de intarziere ....de la acel contact fara ejaculate... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #10 2009-04-10 17:38:46
Re: mesaj pentru doctoressalichidul preejaculator poate aparea si fara ejacularea efectiva...mai bine mai asteapta si fa un test la 3 saptamani de la contactul cu risc...daca e negativ si pana atunci menstra tot nu a aparut mergi la medic caci e vb de o dereglare... happy with him...inlove with him... Offline #11 2009-04-11 08:33:18
Re: mesaj pentru doctoressaveste buna totusi...am 16 zile de la intarziere si am facut un test(al treilea)si a iesit tot negativ...asa k eu zik k este de bine....mai ales k pe test scrie foarte clar k detecteaza o sarcina din prima zi de intarziere...eu prima data l-am facut in a 5 zi de intarziere, am facut 2 teste si au iesit negative, iar in dimineata asta am repetat testul si a iesit tot negativ si am 16 zile de intarziere...deci e ok... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #12 2009-04-11 10:31:37
Re: mesaj pentru doctoressase poate. luai atunci ac? pt ca ele reduc cantitativ menstruatia. Offline #13 2009-04-15 12:12:34
Re: mesaj pentru doctoressami-a venit menstruatia ieri....asa ca...am scapat!! Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|