homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt heimdalutza si nu numai :)

#1 2009-04-15 18:07:59

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

pt heimdalutza si nu numai :)

sunt paranoica dar veau sa imi raspuneti plsssss
cu doua luni inainte am luat in loc de 21 de pastilute 28 pt ca voiam sa imi intarzie cu o saptamana.in a 4-a zi de pauza mi-a venit menstr normal,adica abundent ca de obicei. dupa 7 zile de pauza am luat iar 28 de pastilute ca sa imi intarzie iar(stiu,nu trebuia sa o fac)... in a patra zi de pauza mi-a venit menstr normal in prima zi (adica abundent),cu dureri de spate si de burta.a doua zi a fost asa si asa si in restul de 4 zile (m-a tinut 6 zile) a fost vizibil redus,cu cheaguri destul de putine si mici.in perioada asta am luat si niste pastile pt raceala si am avut diaree.
acum stau si ma gandesc in continuuu,oare o fi sarcina peste menstruatie??  grater

am uitat sa spun ca am folosit si un tratament cu antimicotice si am scapat in sfarsit de candida pe care o aveam de un an si menstra asta a fost prima pe care o am de cand nu mai am candida.oare de la ea aveam menstr f abundenta inainte?

stiu ca am luat pastilutele corect.nu imi amintesc sa fi omis vreuna.dar mi-e frica.daca am uitat ca am uitat o pastila? daca am incurcat si de fapt nu am luat? in perioada cat am luat cele 21 de pastilute nu am avut rel sex.in sapt cat am prelungit-o am avut ca atunci a venit sotul meu

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2009-04-15 18:28:06)

pc  lyssna

#2 2009-04-15 18:34:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pt heimdalutza si nu numai :)

nu are cum sa fie sarcina b4rbie, daca le-ai luat corect.
poti sa faci un test pt linistea ta, dar eu zic ca nu e nevoie.

#3 2009-04-15 18:35:52

b4rbie
Sr. member

camysh a scris:

nu are cum sa fie sarcina b4rbie, daca le-ai luat corect.
poti sa faci un test pt linistea ta, dar eu zic ca nu e nevoie.

camishu,atunci de ce a fost asa putina cantitativ menstra? ca eu eram obisnuita cu suvoiu  disperat

pc  lyssna

#4 2009-04-15 18:40:01

camysh
Moderator

poate sa difere de la o luna la alta...
nu stiu daca candida influenteaza menstruatia in sensul asta, al cantitatii..
dar ar putea fi mai degraba influentata de vreme, de ex...

#5 2009-04-15 18:43:07

b4rbie
Sr. member

camysh a scris:

poate sa difere de la o luna la alta...
nu stiu daca candida influenteaza menstruatia in sensul asta, al cantitatii..
dar ar putea fi mai degraba influentata de vreme, de ex...

de fapt la mine cred ca nici macar nu a fost candida.a fost o alta infectie.toti doctorii ziceau candida si imi dadeau tratament.evident nu imi trecea.dupa aia am facut un tratament pe care l-am gasit aici pe forum. in perioada aia sotul meu era plecat. mi-a trecut si chiar ma gandeam ca daca e candida,cand vine sotul meu acasa o sa fac iar ca o facem fara prezervativ si era normal sa aiba si el ca nu a facut tratament.ei bine a venit,de aproape o luna o facem tot fara prez. si nu mi-a mai aparut.  tummenupp

pc  lyssna

Publicitate

loading...

#6 2009-04-15 18:52:14

camysh
Moderator

f bine smile

#7 2009-04-15 18:53:31

b4rbie
Sr. member

camysh a scris:

f bine smile

puss smile

pc  lyssna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.