|
Nu esti logat.
Cum procedez sa-mi intarzii menstra cu AC?#1 2009-04-17 10:30:27
cum procedez sa-mi intarzii menstra cu AC?buna!va deranjez cu o intrebare:intre 21-25 voi pleca cu iubitul meu la munte..si exact in perioada asta trebuie sa-mi vina,(iau AC yasmin)pe 20 termin folia...cum fac sa o intarzii?nu stiu exact procedura... Offline #2 2009-04-17 10:36:29
Re: cum procedez sa-mi intarzii menstra cu AC?1. pt a-ti intarzia menstruatia mai ia cateva pastilute de yasmin de pe alta folie. deci, termini pe 20 folia, iar pe 21 incepi alta, si iei atatea pastilute pana vii acasa. apoi le opresti, faci pauza 7 zile si in a 8 incepi normal o folie intreaga de ac. iar pe cea din care iei doar cateva pastile o tii de rezerva. Offline #3 2009-04-17 10:41:19
Re: cum procedez sa-mi intarzii menstra cu AC?Ca sa amani menstra poti sa sari peste pauza de sapte zile, adica sa legi doua folii, sau poti sa mai iei de pe o folie de rezrva atatea pastile cate zile vrei sa amani menstra. Si asta fara sa ai vreo neplacere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|