|
Nu esti logat.
Ei isi dau seama?-3#39 2009-04-15 15:01:42
Re: ei isi dau seama?ei nu-si dau mereu seama cand avem orgasm pt k desi vaginul se contracta, uneori sunt prea concentrati la placerea proprie. asta e firesc oricat de mult sentiment ar exista. eu de exemplu imi iubesc enorm prietenul, dar cand simt k o sa am orgasm nu ma mai intereseaza decat k el sa nu se opreasca, desi uneori mi se face mila k il suprasolicit . si sa nu spuneti acum k voua nu vi s-a intamplat niciodata. si mimatul este o greseala desi il practicam toate cateodata. atunci cand nu merge, comunicarea e cea mai buna solutie dragostea se castiga, respectul se merita Offline #40 2009-04-15 16:13:36
Re: ei isi dau seama?
finesse, hai sa vorbim frumos. Offline #41 2009-04-15 17:03:18
Re: ei isi dau seama?intotdeauna noi suntem cele care termina mai greu pt k lor le sunt suficiente 5 min, insa pentru dragostea ce ne-o poarta se "sacrifica" si ei 30 de min, o ora sau cine stie cat . eu de obicei nu mimez, mi s-a intamplat o data sau de doua ori pt k el chiar se straduia sa ma faca sa am, dar eu eram cu gandul aiurea. ma consider norocoasa pt k multe femei nu stiu cum e sa ai orgasm desi este foarte adevarat k satisfactia nu vine mereu din el ci apropierea, iubirea, mangaierile si multe alte lucruri care primeaza. dragostea se castiga, respectul se merita Offline #42 2009-04-16 12:12:41Re: ei isi dau seama?orgasmu' vine de la creier, in primul si in primul rand; eu-s defecta la capitolul asta pentru ca ma gandesc, constient sau nu, foarte mult la ideea de orgasm... sa am, sa am, sa am, sa am si N-AM! sexul ca si sexul, dar daca nu exista o relaxare si o detasare mentala si o placere in sine, atractie, pasiune alaturi de partener, sansele sunt mici... si asta nu tine (doar) de iubire. Offline #43 2009-04-16 16:19:03
Re: ei isi dau seama?Al meu isi da seama tot timpul daca m-am terminat sau nu.Si nu are cum sa nu isi de-a seama. In mod normal la femeia care ajunge la orgasm se intimpla citeva lucruri cu corpul ei: se accelereaza respiratia, pulsul, pielea devine mai rosie(mai ales fata), apar broboanele de transpiratie, iar in momentul orgasmului muschii se contracta puternic.Sunt femei, printre care si eu, care in momentul orgasmului nu se mai pot misca.Eu zic ca toate aceste lucruri nu le poate nimeni sau ma rog aproape nimeni mima 100%. Asa ca un baiat/barbat care are cit de cit experienta sexuala sau detine citeva informatii pe tema sexuala nu are cum sa nu isi de-a seama daca partenera a avut sau nu orgasm. eu de mimat am mimat de vreo 2 ori, dar cu parteneri mai vechi.Cu iubi niciodata. Dupa 4 ani nici nu mai trebuie sa ma intrebe daca am avut sau nu orgasm, ca stie. Ultima oara a fost editat de rb1891 (2009-04-16 16:20:18) Offline Publicitateloading...
#44 2009-04-17 10:16:39
Re: ei isi dau seama?
Scuze...vaginul. Dar nu era greu sa-ti dai seama devreme ce "u" si "i" sunt una langa cealalta pe tastatura The !! will be whatever we make it Offline #45 2009-04-20 12:07:28Re: ei isi dau seama?Mai, mie mi s-a intamplat si cu astia mai experimentati sa intrebe daca am avut sau nu. Si daca nici astia nu-s experimentati, apoi care? si zic "ba da, n-ai simtit?" -- "ba da, dar voiam sa fiu sigur" mai au si ei probleme de nesiguranta, dragii de ei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|