homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau si eu sa aflu

#1 2009-04-20 10:01:24

APL
Membru
Inregistrat: 2009-04-20

Vreau si eu sa aflu

Hristos A Inviat,

Fetelor am si eu o intrebare, prietena mea a racit si a luat antibiotice , si nu trecuse o saptamana de la ultimul contact (trecuse cam 5 6 zile) dupa ce a terminat antibioticele am avut iar contact dupa 6 sau 7 zile, e ok ? sau sunt motive ? ? ? Ultimul contact a fost in ultima saptamana in care trebuia sa ia pastilele active.   rufe
Paste Fericit

#2 2009-04-20 11:43:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Vreau si eu sa aflu

APL a scris:

Hristos A Inviat,

Fetelor am si eu o intrebare, prietena mea a racit si a luat antibiotice , si nu trecuse o saptamana de la ultimul contact (trecuse cam 5 6 zile) dupa ce a terminat antibioticele am avut iar contact dupa 6 sau 7 zile, e ok ? sau sunt motive ? ? ? Ultimul contact a fost in ultima saptamana in care trebuia sa ia pastilele active.   rufe
Paste Fericit

nu sunt probleme

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-04-20 11:45:40

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Din cate stiu eu, efectul anticonceptionalelor este diminuat in perioada unui tratament cu antobiotice.
Asteapta oricum pareri mai avizate.

Well, ti-a raspuns Doc smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-04-20 11:47:47)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2009-04-20 13:09:50

Lulee
New member
Inregistrat: 2007-12-27

Fetelor am si eu o nelamurire: iau yasmin de vreun an jumate si cand am inceput am facut-o si pentru ca aveam un ciclu neregulat. Chestia e ca acum as vrea sa le intrerup si ma intrebam daca o sa-mi vina ciclul regulat sau o sa fie tot asa aiurea ca inainte. Si ar putea sa nu imi vina deloc? ca am auzit diverse.. mersi puss

#5 2009-04-20 13:14:16

persifona
Vizitator

Cel mai probabil va deveni di nou neregulat

Publicitate

loading...

#6 2009-04-20 13:16:04

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cel mai probabil ciclurile tale vor fi ca inainte sa iei ac. iar de venit va veni insa prima luna se poate sa intarzie sau sa vina mai repede datorita faptului ca intrerupi ac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.