|
Nu esti logat.
Sangerare...#1 2008-02-03 19:52:27
sangerare...noaptea trecuta am avut un contact sexual putin mai "violent"....la final m-am sters cu un servetel si am vazut k era de sange. nu era mult, si s-a oprit imediat, acuma nu mai am nimic, nu ma doare nimik, dar totusi.... 29+ Offline #2 2008-02-03 20:01:51
Re: sangerare...din cauza contactul mai violent ti-a curs sange...faci bine ca mergi la medic Offline #3 2008-02-03 20:10:07
Re: sangerare...la medic de urgenta... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #4 2009-04-21 19:11:19
Re: sangerare...eu iau logest de vre?o 4 luni si aseara la baie dupa contactul sexual am observat ca imi cursase putin sange la modul sters de tot dar totusi se vedea rozaliu.acum nu mai am nimic sa fii fost de la ac sau altceva???p.s. contactl nu a fst deloc violent Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|