|
Nu esti logat.
Aftele bucale!!!!!!!!!! ajutor va rog!!!#1 2009-04-21 19:57:22
aftele bucale!!!!!!!!!! ajutor va rog!!!buna. eu am probleme cu aftele de cand ma stiu dar niciodata nu au fostb atat de grave si de dese ca si in ultima perioada nu mai stiu ce sa fac am incercat tot ce se putea dar se vindeca intr-o parte si apare in cealalta parte a falcii, azi dim cand m-am trezit am vazut ca mi-o mai aparut doua una pe gingie si una sub limba abia mai vorbesc si parca mi s-a si unflat un pic fata. dupa tot ce am citit la voi pe forum mi-am dat seama ca poate e din cauza ca eu fac o cura de slabire destul de drastica de o luna jumate in care am mancat foarte putin si am slabit mult. poate sunt anemica si ar trebui sa-mi fac niste analize sau nush ce sa mai fac ca am fost si la stomatolog si in afara de spalaturi antibacteriene nu mi-a facut nimic si nu au folosit nici alea.oare cum as putea descoperii de la ce alimente imi ies? sau cel putin de la ce imi ies? ajutatima va rog ca nu mai stiu ce sa fac!!! mersi! Offline #2 2009-04-21 19:58:51
Re: aftele bucale!!!!!!!!!! ajutor va rog!!!ai warn pt posturi multiple, continua la topicul initial si citeste regulamentul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|